Anchete

Teodora Albon, sefa AJF Cluj, acopera o ilegalitate: echipa de fotbal a comunei Mintiu Gherlii joaca ilegal in Liga a 4-a! Albon stie de frauda, dar face pe proasta zicand ca nu are solutii!

Nu e liniste nici in acest an in Liga a-4-a din Cluj! Schimbarea „garzii” din Asociatia Judeteana de Fotbal din Cluj de la unsurosul Ioan Maja la aparent ingenua Teodora Albon a adus cu sine situatii ilegale din trecut, „semnate” de Maja si pe care Teodora Albon le tolereaza, scotand smiorcaita placa ieftina cu „nu am ce face, nu stiu cum sa repar porcariile lui Maja”.

Nu-i nimic, doamna Albon, va explicam de la ziar ce trebuie sa faceti: sa aplicati regulamentul, sa nu mai acoperiti ciorditorii.

Echipa din Mintiu Gherlii comuna condusa de primarul penal Dumitru Oltean, condamnat in prima instanta la 2 ani 4 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu,  joacă în campionatul ligii a 4-a printr-un artificiu pe cât de șocant pe atât de ilegal.  O adevărată ”metodă Maradona” au pus la cale oficialii clubului din Mintiu când au dosit sub cererea de schimbare a denumirii clubului – în loc de acte justificative –  bucați de hârtie fără valoare.

Concret, la începutul acestui an, ACS Vulturul Mintiu Gherlii a solicitat AJF Cluj schimbarea denumirii în ACS  Vulturul 2020 Mintiu Gherlii. Operațiunea este permisă de regulament, dar, pentru a putea fi operată, necesită o serie de documente justificative pe care Mintiu nu le avea si nici nu putea să le aibă.

Pentru că, poftim încurcătură, la Mintiu sunt doi Vulturi, nu unul! Vulturul orginal zboară din 2014 în timp ce clona lui a apărut în 2020, după cum îi zice și numele. Taranusii din Mintiu Gherlii au facut o romaneasca si au mai creat in 2020 O ALTA ASOCIATIE SPORTIVA!

 

 

Mintiul a jucat până acum în campionatul organizat de AJF pe societatea înființată în 2014. În 2020 apare ACS Vulturul 2020 Mintiu Gherlii, o societate nou-nouță, cu alt CIF și alți membri fondatori. Noul Vultur nu preia însă locul din campionat al vechiului Vultur ci, printr-o înșelăciune incredibilă, se prezintă la AJF Cluj și suține că și-a schimbat numele.

AJF Cluj, prin sinistrul Ioan Maja, operează ilegal schimbarea de denumire validând-o și în Comitetul Executiv în februarie 2021. Totul, fără să ceară nici cea mai mică dovadă juridică care să ateste temeiul solicitării. 

Avem toate motivele să credem că această măgărie s-a făcut cu scopul de a eluda taxele aferente transferurilor de jucători seniori și juniori de la un Vultur la altul. Bugetul local al comunei de lângă Gherla se risipește pe toți mercenarii ligi a 4-a, trebuia făcută undeva și o economie.

Consecința celor de mai sus este că ACS Vulturul 2020 Mintiu Gherlii joacă în campionatul ligii a 4-a printr-o fraudă. Problema cea mai grava e ca Teodora Albon, noul presedinte al AJF Cluj, stie de aceasta frauda, dar face pe niznoaica. O da cotita ca nu are solutii, ca nu stie ce sa faca, ori ca sunt greselile trecutului. Tovarasa Albon, greselile trecutului pot fi reparate de dumneavoastra azi, ca de aia ati fost aleasa in fruntea AJF Cluj, sa o asanati de mocirla, nu sa legitimati noi FRAUDE.

Dacă mercenarii aduși în vară au fost legitimați la noua societate, jucătorii vechii societăți au rămas legitimați la ea și în carnete li s-a operat doar schimbarea de denumire, nu și transferul. Prin urmare, au fost folosiți în campionat fără să fie legitimați regulamentar. Alta ilegalitate, doamna Albon, ca sunteti asa de desteapta sa le vorbiti tuturor despre ce mai auziti prin oras.

AJF Cluj a scăpat de Itic și Strul, si a dat de Cruella, a scapat de niste papagali. Dar nu și de modul lor de lucru.

Teodora Albon stie de ilegalitatea acestei situații de mai bine de o lună, dar intarzie vreun răspuns. Care nu poate fi altul decât excluderea clubului din Mintiu sau în cel mai fericit caz păstrarea lui în competiție fără omologarea rezultatelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *