Sport

Ţenter, înainte de "Derby-ul Ardealului: “E inexplicabil ce s-a întâmplat cu Steaua. Aştept răspunsul jucătorilor cu Sibiul”

Antrenorul echipei de baschet masculin U-BT Cluj-Napoca, Marcel Ţenter, se aşteaptă la o altă atitudine a elevilor săi în meciul cu CSU Sibiu, comparativ cu jocul cu Steaua, în care clujenii au pierdut şi au încasat 100 de puncte.

Partida U-BT Cluj-Napoca – CSU Sibiu, considerat “derby-ul Ardealului”, va avea loc miercuri, de la ora 19 la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în etapa a 30-a din Liga Naţională de Baschet Masculin, anunta CJSport.ro.

Ţenter: “sper să ne revanşăm în faţa suporterilor”

”Obiectivul pentru jocul de mâine este să ne apărăm, să dovedim că meciul cu Steaua, din punctul de vedere al efortului, a fost un accident. Pentru mine este, oricum, inexplicabil, dar trebuie să trecem peste lucrul acesta şi sper ca mâine să ne revanşăm în faţa suporterilor noştri, în primul rând cu o atitudine care să ne arate nouă că putem fi o echipă de învingători în fiecare zi, nu selectiv, din când în când. Când primeşti primeşti 100 de puncte şi pierzi la 18 puncte nu este confortabil pentru nimeni, nimeni nu se simte bine, aşa că eu aştept un răspuns din partea jucătorilor, cel puţin din punctul de vedere al efortului şi eu sper să fie un meci bun, care să ne mulţumească suporterii”, a declarat Marcel Ţenter, pentru site-ul oficial al echipei.

Kuti: Sibiul, în formă

Nandor Kuti, baschetbalistul echipei clujene, a remarcat forma bună prin care trece formaţia CSU Sibiu:

“După ce primeşti 100 de puncte, este destul de greu să îţi ridici moralul, dar avem jucători experimentaţi, care ştiu să gestioneze aşa cum trebuie aceste lucruri şi eu zic că ne vom reveni. Sibiul este în formă, a dovedit-o în ultimele partide, aruncă bine de la distanţă, dar noi sperăm să facem un joc bun şi să ne impunem”, a declarat sportivul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *