In vizor

TENTATIVĂ DE MUȘAMALIZARE? Accidentul dintre mașina POLIȚIEI LOCALE și un taximetru, soldat cu DOI RĂNIȚI, nu a devenit public

Un accident rutier înregistrat ieri la orele după-amiezii nu a încăput în Buletinul de știri al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, și nu pentru că ar fi fost vorba de un accident banal – vorbim despre un accident cu 2 victime – ci mai degrabă pentru că cei care au produs accidentul fac parte din serviciul de ordine publică a orașului: POLIȚIA LOCALĂ.

Rezultatul e simplu: doi răniți, adică un șofer de taxi și pasagera acestuia.

Toată tărășenia a avut loc in jurul orei 16, la intersecția străzilor Petofi Sandor cu Bdul 21 Decembrie 1989. Agentul Poliției Locale – structură ce se află în subordinea Primăriei Cluj-Napoca, coordonată de pensionarul de lux Marcel Bonțidean – a efectuat o manevră periculoasă, prilej cu care a ajuns exact pe sensul opus de mers, acroșând din plin taximetrul care aparține firmei Daniel Taxi. 

Evenimentul rutier a fost confirmat și de reprezentanții IPJ Cluj, dar noi vă spunem și cine sunt protagoniștii acestui accident.

„În data de 03.04.2019, ora 16.00, la intersectia strazilor Petofi Sandor cu Bdul 21 Dec.1989, din mun. Cluj Napoca, s-a produs un accident rutier soldat cu doi raniti usor.

Conform primelor verificari, un barbat, de 51 ani, din Cluj Napoca, in timp ce conducea un auto pe strada Petofi Sandor, ar fi efectuat un viraj la dreapta, pe Bdul 21 Dec.1989, patrunzand pe sensul opus unde a acrosat un taximetru care circula din sens opus. Accidentul s-a soldat cu ranirea conducătorului taximetrului si a unui pasager din taxi. Lipsa alcool”, au precizat reprezentanții IPJ Cluj. 

Prin urmare, scena e clară: agentul Poliției Locale a executat o manevră nepermisă și a intrat pe sensul opus, unde a acroșat taxiul firmei Daniel, iar în urma impactului atât conducătorul taximetrului, cât și pasagera acestuia au fost răniți. 

Câteva precizări de bun-simț:

faptul că Ziar de Cluj a intrat în posesia acestor informații „pe surse”, nu prin intermediul canalelor oficiale de informare publică, ne duce cu gândul la faptul că in acest caz a existat o tentativă de mușamalizare.   

După cum vă puteți da seama, agenții Poliției Locale sunt un fel de supraoameni, care pot constata abaterile, constravențiile și neregulile cetățenilor simpli, în vreme ce panseluțele lui Bonțidean (a se citi: agenții Poliției Locale din subordinea lui Marcel Bonțidean) nu pot greși, nu pot produce accidente, nu încap nici măcar în buletinele de presă ale IPJ Cluj.

Un polițist local, doi răniți și o tentativă de mușamalizare a unui caz ce a nu a devenit public. Acesta este, de fapt, titlul acestui eveniment rutier.

Altfel spus, oamenii legii sunt peste lege, iar dacă aceasta se întâmplă în Republica Autonomă Cluj sau pe plantația lui Marcel Bonțidean, un pensionar de lux, nici vorbă să se afle.

Domnul primar Emil Boc ce părere are despre accidentele rutiere în care sunt implicați și oameni din structurile aflate în subordinea Primăriei Cluj-Napoca, adică polițiștii locali? Dar care nu sunt date publicității?

„Se fac cercetari privind comiterea infractiunii de vatamare corporală din culpa”, au adăugat reprezentanții IPJ Cluj. 

După mai bine de 24 de ore de la producerea accidentului rutier, informațiile au fost ținute la sertar. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *