Politica

Tensiuni USR-PNL în Comisia de Sănătate. Deputat clujean: „PNL și PSD, aceeași mizerie…”

Tensiuni în cadrul audierilor din comisii pentru desemnarea miniștrilor din Guvernul Câțu. Victor Costache, ministrul Sănătății care a primit un vot negativ în Parlament în urmă cu două săptămâni pentru Guvernul Orban 2, se află la o nouă tentativă, iar discuțiile din cadrul Comisiei de Sănătate unde este audiat ministrul propus pentru Ministerul Sănătății nu au fost ferite de replici dure. 

Deputatul clujean Emanuel Ungureanu, vicepreședinte în cadrul Comisie de Sănătate din Camera Deputaților, a intrat miercuri într-un schimb de replici cu ministrul Sănătății, Victor Costache, la audierea acestuia în comisiile parlamentare de specialitate. 

„Speram să nu deveniți politician. Sper că v-ați convins că PNL și PSD sunt cam aceeași mizerie.

Din informatiile mele sunt oameni care încearcă sa profite de aceasta epidemie si ajung la dvs in birou.

Va rog sa imi confirmati daca e adevarat ca prin doamna Constantin, sefa dvs de cabinet, aflata in spatele dvs, o firma care vinde roboti pentru a dezinfecta cu ozon suprafete a fost introdusă la dvs in birou de dna Constantin si daca ne puteti spune cum se cheama firma.

S-ar putea sa fie doar o rautate a unor PNL-isti care dau in gat PSD-isti, e balamuc la minister”, a declarat deputatul clujean. 

Victor Costache, propus pentru șefia ministerului Sănățății, a acuzat probleme de memorie, susținând că nu-și amintește numele firmei introdusă pe ușa din spate a cabinetului ministerial chiar de către șefa sa de cabinet:

Acum cateva saptamani am discutat cu un american. Nu-mi amintesc numele firmei. Nu dna Constantin l-a adus. Nu vrem sa ajungem la „beciul domnesc” dupa acest mandat”, ar fi replicat Costache, lăsând să se înțeleagă că PNL și PSD nu fac parte din aceeași mizerie a partidelor care s-au tot succedat la guvernare, ci doar dintr-una specifică campaniei electorale: 

„Inteleg ca vine campania, dar sa lasam sloganurile cu PNL si PSD”, a fost reacția evazivă a ministrului propus pentru Sănătate, Victor Costache. 

Recent, mass-media din România semnala cazul fără precedent al ministrului Sănătății (Publice) Victor Costache, care este angajat al unui spital privat din Sibiu. 

CITEȘTE ȘI: Planurile PNL pentru Sănătate: scoaterea malpraxisului de sub incidența legii penale. V. Costache: În multe spitale se practică o medicină defensivă

 

 

 

 

sursa foto: facebook.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *