Afacerea zilei

Te-ai saturat de mancarea de la tine din firma sau de catering-ul lipsit de gust? Chef Adi Hadean si Cantinna vin in firma ta si gatesc pentru tine!

In foarte multe companii cu angajati numerosi, intrebarea „Ce mancam la amiaza astazi?” e mai apasatoare ca o zi de luni. Grupuri-grupulete, cei mai multi dintre infometati s-au saturat de aceleasi pizze, iar mancarea de la catering li se pare lipsita de gust si… aceeasi.

Restaurantul Cantinna, in colaborare cu chef Adrian Hadean, are solutia perfecta pentru toti cei care lucreaza in marile companii, pentru toti cei care s-au saturat sa mai manance „de-acasa” si care cred ca masa de pranz a devenit plictisitoare! 

 

Adi Hadean si Cantinna vin la tine in firma ca sa iti gateasca!

 

Pentru toti cei care au problemele de mai sus, Cantinna le vine in ajutor cu un meniu de Masterchef creat de insusi Adrian Hadean, clujeanul nostru celebru!

 

„Cantinna este mai mult decat un restaurant, este un concept culinar care hraneste zilnic sute de oameni, oferindu-le retete gustoase la preturi pentru orice buzunar. 

De la infiintare si pana astazi, restaurantul Cantinna a beneficiat de implicarea si consultanta lui Chef Adrian Hadean, care a creat pentru clientii Cantinna un vast meniu, punand accent pe ingrediente de calitate si retete gustoase si care, cel mai important, sa aiba un pret bun. 

Reinventand retete cunoscute din bucataria romaneasca sau aducand in atentie retete exotice specifice bucatariilor altor popoare, Chef Adrian Hadean si Cantinna au reusit ca in scurt timp sa schimbe perceptia clujenilor despre mancarea “de zi cu zi”. 

Ciorba de fasole cu prune uscate sau puiul gatit in stil marocan cu smochine, chilli con carne sau porcul gatit in sos de bere neagra, supa crema de usturoi, supa greceasca de pui sau ciolanul afumat caramelizat in vin rosu sunt acum retete pe care le stie orice client care trece pragul Cantinna. 

Chef Adrian Hadean a avut o aplecare speciala si pentru preparatele vegetariene sau de post, incluzand in meniu o gama larga de supe creme dintre cele mai gustoase, dar si feluri de baza fara carne, satioase si inedite. 

Pe partea de deserturi, vom aduce in compania ta mirosurile imbatatoare ale copilariei: tarte cu ananas, praji de casa, mere coapte cu scortisoara sau cremesuri suave.

„Conceptul “corporate” pe care il propunem se adreseaza tuturor companiilor de peste 300 de angajati care s-au saturat de catering sau de „merinde de acasa”. 

Competitivi cu preturile din industrie, iti garantam mancare cu gust si un mare respect pentru stomacul tau si papilele tale gustative„, spun reprezentantii Cantinna.

in fotografie: Supa de fasole cu ciolan afumat si prune uscate

 

Daca vrei sa gatim pentru tine, cheama-i pe Chef Adrian Hadean si Cantinna in ajutor!

 

Toata Romania il stie acum pe Chef Adrian Hadean de la show-ul masterchef de pe Pro TV.

Putini stiu insa ca de numele modestului Adi Hadean se leaga proiectul Farfurii curate, un important program de responsabilitate sociala, care a promovat alimentatia sanatoasa in gradinitele din Cluj-Napoca.

Cu ajutorul unei finantari, Adrian Hadean a implementat un meniu propriu, pe durata a opt saptamani, in cadrul gradinitelor locale, care si-au manifestat interesul de a participa la aceasta initiativa.

Numele campaniei, Farfurii curate, semnifica mancarea sanatoasa, obtinuta cu grija din cele mai bune ingrediente.

Adrian Hadean crede ca si in marile companii din Cluj-Napoca se simte nevoia unei schimbari:

Pranzul este o resursa de energie foarte importanta pentru orice angajat dintr-o companie. Daca te enerveaza gandul ca trebuie sa comanzi o mancare fara gust sau care nu iti place, daca optiunile tale din interiorul firmei sunt limitate sau daca primesti o mancare proasta, asta nu va face decat sa iti inrautateasca starea de spirit. Multi aleg sa nu mai manance, lucru pe care il consider, din nou, foarte grav. Ei bine, eu si cu cei de la Cantinna ne-am gandit sa schimbam aceasta stare de fapt. Asa cum am schimbat in scoli perceptia copiilor asupra mesei de pranz, asa o vom face si in companiile clujene, astfel incat toti cei ce lucreaza de dimineata si pana seara sa nu mai aiba problema asta. Cheama-ne la tine in companie si iti vom gati mancare gustoasa, curata si variata!”, a declarat Chef Adrian Hadean.

 

Nota: Rezervarile pentru conceptul „Chef Adi Hadean si Cantinna gatesc pentru tine!” se fac cu 48 de ore inainte la telefon 0730 69 00 76 sau pe mihaela@cantinna.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *