Din oras

Taximetristul de la Nova Taxi care a injurat o clujeanca a fost dat afara

Taximetristul tupeist care a injurat si intimidat o femeie in centrul Clujului a ramas fara loc de munca. Mai mult, acesta s-a ales cu o interdictie de a mai lucra la Nova Taxi.

In urma cu doua zile, Ramona Cuc a fost hartuita de un taximetrist de la Nova Taxi pentru ca i-a atras atentia sa nu mai arunce mizeria pe geam. La momentul respectiv, reprezentantii firmei de taxi i-au spus clujencei ca soferul nu este angajatul lor, ci PFA care a concesionat activitatea de transport in regim de taxi. Sanctiunea decisa atunci a fost de a-i interzice taximetristului sa lucreze timp de trei zile.

Intre timp, reprezentantii Nova Taxi au decis sa-si schimbe hotararea si sa-i rezilieze contractul.

„Dorim sa precizam ca taximetristul a fost dat afara din colectivul nostru avand interdictie de a mai lucra la NOVA TAXI. Dorim sa multumim d-nei Ramona Cuc pentru spiritul civic de care a dat dovada si promptitudinea cu care ne-a semnalat comportamentul necorespunzator al colaboratorului nostru. Astfel am reusit sa identificam si sa eliminam un om care ne facea firma de rusine si care nu se incadra in profilul majoritatii colaboratorilor NOVA TAXI. Noi incurajam clientii sa ne sesizeze orice abatere a taximetristilor care lucreaza sub numele de NOVA TAXI, deoarece numai in acest fel pastram calitatea serviciilor oferite clientilor nostri”, mentioneaza reprezentantii Nova Taxi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *