Din oras

Taximetristii, nemultmiti de actiunea Politiei: “Nu vrem sa aparem la TV”

Serviciul de Politie Rutiera Cluj a organizat, astazi, o actiune de control in zona Garii din oras. Luati in vizor au fost taximetristii, care au fost opriti in trafic pentru a fi controlati. Deoarece la actiune au fost invitati si jurnalistii, taximetristii si-au exprimat nemultumirea, spunand ca nu sunt de acord sa fie filmati, pentru ca Politia sa isi faca imagine pe spatele lor.

“Ma controlati, ma controlati, dar nu vreau sa ma filmeze! Eu nu vreau sa apar la TV, in timp ce imi dau actele la control si va uitati in portbagaul masinii mele”, a spus unul dintre soferii opriti de politisti.

Actiunea este prima din ultima perioada la care au fost invitati si reprezentantii mass-media. Asta, dupa ce noul sef al IPJ Cluj, chestorul Tudor Grindean, a promis o mai mare transparenta si expunere a activitatii Politiei clujene.

Cat priveste controlul de azi, politistii au verificat atat actele soferilor, dar si starea tehnica a masinilor.

“Calcaiul lui Ahile este oprirea neregulamentara in cazul taximetristilor. Ei sunt multi, si opresc pe unde apuca. Si ei au dreptatea lor, uneori li se ocupa locurile de parcare, alteori standurile nu sunt suficiente. Uneori nu au actele la ei”, spune comisarul-sef Florin Goia, seful Biroului Rutier Cluj-Napoca.

La actiunea de astazi au participat si reprezentanti ai Politiei Transporturi Cluj, impreuna cu angajati ai Registrului Auto Roman.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *