Rautacisme

Tatal asistatului social Ionut Geana, cu venituri de 99 de lei lunar, moare azi de foame parasit de marele "derector" care a uitat de Surducul natal! Trist destin, sa iti renegi etnia rroma, sa te lepezi de tatal care ti-a dat viata!

Scris de 638

Fomica, adica Ionut Geana, asistatul social de etnie rroma care ameninta cu moartea, e un caracter infect. Va ziceam deunazi ca pana si socrul sau nu l-a suportat inca de la inceput, considerandu-l un atarnator, ceea ce a ramas, dar daca Geana a apucat sa ii faca la betie fiica-sii un plod, a trebuit sa accepte sa o ajute. Pe ea, nu pe el. Care ea, saraca, cand mai avea pagina de Facebook, nu-si punea O POZA MACAR cu “sotul”. In ultima vreme, fata lui Liviu Mandrusca a stat tot pe la ai sai, semn ca urmeaza chestii grele in “familia” lui Geana.

Cine a parasit va fi parasit – e un vechi pattern psihologic. Se aplica si lui “Ionut” Geana, care si-a parasit efectiv tatal, Ioan Geana, in Surducul saracacios, tinandu-l la colt la propria-i nunta, Ioan Geana senior avand “vina” ca e colorat, nemancat si sarac, deci l-ar fi facut de rusine, vezi Doamne, pe marele “derector” de la oras, care oricum nu avea bani sa isi plateasca nunta. Mai jos insa ceva remarcabil: oricat de sarac si atarnator al societatii era si tatal sau, cu venituri de 99 de lei la 50 si ceva de ani (pe atunci), tot a avut ultimul dram de bunavointa sa ii faca fiului sau, “Ionut” Geana, dosarul de asistat social, ca sa poata incasa copilul la liceu niste bani de pita, luna de luna, din mila statului.

Nu exista pacat mai mare pentru un copil decat sa se lepede de parintii sai. Ca de etnia rroma, Geana incearca sa se lepede in fiecare zi.

Tiganii adevarati au bani si muncesc, tu, Geana, esti doar un rrom coclit, un manelar social, care fake-uiesti ca un mitoman pana si propria ta viata, si o faci prost, cu costume de agarici LGBT, cu masini de lux second-hand, nimic real, nimic realizat, pana si nunta ta e a unui maritat, caci cariera profesionala tu nu ai, cum nu ai nici cultura generala, nici capacitatea de a scrie corect in romana.

Insa astea ar fi ramas erorile tale personale. De maine, intri intr-o noua perspectiva: cea penala. In ultimele 2 saptamani, ai comis 4 infractiuni cu caracter penal, ai lasat urme, vei suporta consecintele. Stii si tu ce ai facut, fiindca de aia ti-ai sters live-ul de pe facebook in care ma amenintai cu moartea. Dar nu doar asta ai facut. Ai gresit urat de tot acum doua saptamani. Ai comis o infractiune care te va sterge definitiv ca om din societate si, culmea, ti-ai facut-o singur, nu a fost nevoie de nimeni sa o faca. Te-ai inecat ca tiganul la mal tinand in brate pietroiul uraciunii tale sufletesti.

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 8 hours Vocea ta
  Azi s-au demontat, pentru totdeauna, poveștile lui Emil ”OSĂ” Boc despre Oraș: ”Nimeni nu este uitat, nimeni nu este lăsat în urmă. Orașul pentru oameni, nu pentru profit. Eco, nu ego”
 • Acum 11 hours In vizor
  Cum a fost la festivalul romilor din Cluj, unde nu participă nici o autoritate publică: ”Lasă că vine Boc cu nevasta-n spinare, ca la Untold”
 • Acum 16 hours Vocea ta
  INVITAȚIE LA KHETANE PE TEMA JUSTIȚIEI SOCIALE: ”Vă invităm la un exercițiu de reflecție și solidaritate, pornind de la cazul clujenilor care locuiesc în cartierul Pata Rât al Clujului”
 • Acum 16 hours In vizor
  CLUJENII SE PLÂNG DE BETOANE, numai Emil Boc vede cu oglinda strâmbă a ”bunelor practici” și cum crește spațiul verde mai ceva ca promisiunile în campania electorală.
 • Acum 1 day In vizor
  ”Pornohaci” invitat la Zilele Comunei Jucu. Pe bani publici. De ce?
 • Acum 1 day In vizor
  Pro TEMBEL l-a omorât pe Florin Salam. Acesta susține că zvonurile sunt o exagerare. Fără să își ceară scuze, prompteriștii au șters știrea de pe site
 • Acum 1 day Jos palaria
  JOS PĂLĂRIA! Vernisaj Darius Ludwig la Khetane!
 • Acum 2 days FOTOGRAFILA
  BAȘI, ARTIFICII ÎN NOAPTE, BETOANE ȘI CLAXOANE: Bine că amicul Videanu livrează, că Emil Boc dalează. Dacă și ce e pe malul Someșului în Grigorescu e parc, atunci să ne fie nouă rușine! Că nu protestăm
 • Acum 2 days Din oras
  Garibaldi, podul care ”OSĂ” fie modernizat încă din 2014. Ecoul lui Boc, Dan Tarcea, a mai zis și el niște cuvinte despre cum ”OSĂ” fie mai frumos, mai trainic și mai arătos
 • Acum 2 days Din oras
  ZILELE CULTURII MAGHIARE DIN CLUJ-NAPOCA: Ministrul Culturii din Ungaria și nunțiul apostolic în România, la sfințirea Bisericii ”Sf. Mihail” după restaurare
 • Acum 2 days Din oras
  Emil ”OSĂ” Boc și-a sos ”Ecoul” și ”Inutilul” pe stradă să se tragă-n chip cu niște puble de gunoi inteligente. Cel mai inteligent lucru la aceste pubele este afacerea de cumetrie prin care au fost achiziționate de la ex-penelistul Doru Stoica
 • Acum 2 days Politica
  PSD: Nu susținem diminuarea schemei de compensare a prețurilor la energie, ci reglementarea pieței
 • Acum 2 days FOTOGRAFILA
  Oare Urbanistul de Cumetrie știe ce scrie pe autorizația construcției din fotografie? Sau a semnat ca “primarul Boc” pentru un amic imobiliar?
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE