Din oras

Targul de Turism Touristica da startul vacantelor de iarna si a reducerilor pentru vara 2015 in week-end la Polus Center

Clujenii sunt asteptati weekendul acesta la Polus sa isi pregateasca planurile de concediu la cea de-a 11-a editie a Targului de Turism Touristica. In perioada 21-23 noiembrie 2014, clientii centrului comercial din inima Transilvaniei vor putea profita de ofertele speciale pentru vacanta de Revelion, excursii la munte, ski, sau excursii exotice, la cele mai bune preturi, cu reduceri de pana la 35%. In functie de oferta agentiilor reducerile pot depasi chiar si 35% la rezervarile pe loc.

Cea de-a 11-a editie a Targului de Turism Touristica aduce agentii de turism, reprezentante turistice, hoteluri si publicatii de profil, ce au pregatit o gama larga de oferte turistice menite sa satisfaca si cele mai exigente preferinte.

Mai mult, cei prezenti vor putea alege deja dintre ofertele super-earlybooking pentru vacanta de vara din 2015, si vor putea participa la tombolele ce vor avea loc pe perioada targului.

Evenimentul se va desfasura in zona de food court a centrului comercial.  Mai multe informatii despre programul evenimentului se gasesc pe www.touristica.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *