PubliNews

Targ de martisoare si atelier de creatie, in week-end, la Iulius Mall Cluj

In asteptarea primaverii, clientii Iulius Mall Cluj sunt invitati sa aleaga simboluri pe care sa le daruiasca apropiatilor, de la Targul de Martisor, iar prichindeii le vor putea realiza din materiale reciclabile, la atelierul de creatie. 

De vineri pana duminica, in perioada 26 – 29 februarie 2016, in Atriumul Iulius Mall Cluj se va desfasura Targul de Martisor. Cei care vor sa aleaga „vestitori ai primaverii” in modele unicat vor fi intampinati cu numeroase propuneri de simboluri lucrate manual. Realizate prin tehnici handmade inedite si din materiale variate, piesele expuse vor acoperi toate preferintele clientilor. in plus, cei care vor ca persoanele dragi sa se bucure tot anul de martisorul oferit pot opta pentru bijuteriile realizate cu migala, in culorile primaverii. 

Duminica si luni, 28 – 29 februarie, intre orele 10.00 si 18.00, copiii primesc invitatia de a invata sa faca singuri martisoare, pe care sa le ofere parintilor, bunicilor, profesorilor sau prietenilor. Prichindeii vor invata sa creeze marturii ale sosirii primaverii din materiale reciclabile, fiind in acelasi timp creativi si prietenosi cu mediul. Micile lor opere de arta vor fi realizate din sarma, peturi, carton si altele, imbinand tehnici care vor pune in valoare imaginatia nazdravanilor. Atelierul este organizat de Fundatia Crestina de Ajutorare Cluj – Napoca, cu sprijinul copiilor din cadrul proiectului „Abecedar la Pata Rat”. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *