Din oras

Tarcea, mesaj pentru clujenii care au rămas fără garaje: „Nu va fi garaj demolat în anul acesta în locul căruia să nu fie amenajate parcări”

Clujenii a căror garaje au fost demolate se plâng de faptul că durează foarte mult până ce Primăria amenajează noi locuri de parcare, timp în care în care cartiere este legea junglei, fiecare parchează unde poate. 

Viceprimarul Dan Tarcea le-a transmis că există mai multe echipe în oraș care în acest moment intervin în 24 de puncte din oraș. Tarcea i-a asigurat pe clujeni că până la venirea iernii toate platformele unde au fost garajele dărâmate vor fi amenajate.

„Până în acest moment avem 2665 de garaje desființate. Se lucrează la amenajare în peste 24 de puncte. Nu putem să amenajăm parcări imediat ce au desființat garajele. Sunt multe echipe și există un program. Nu va fi parcare, sau garaj demolat în anul acesta unde să nu fie amenajate parcări. Nu vom interveni și nu vom demola garaje ca să lăsăm pe perioadă de iarnă situația incertă în care oamenii să se certe. Există anumite etape. După amenajarea locurilor de parcare urmează trasarea acestora și apoi sunt chemați oamenii pentru a le fi repartizate locurile de parcare, ori nu pot fi chemați 300 de oameni deodată. Trebuie să se prezinte personal să depună documentele”, a declarat viceprimarul Tarcea.

În oraș sunt peste 10.000 de garaje, iar Primăria mai are de demolat 7500-8000 de garaje. Odată cu demolarea garajelor se amenajează și aleile, spațiile verzi și se amplasează puncte gospodărești îngropate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *