In vizor

Tanarul care si-a luat viata dupa ce a participat la Untold Festival era pompier

Politistii clujeni cerceteaza imprejurarile in care un tanar de 25 de ani din Baia Mare si-a pus capat zilelor ieri noapte, dupa ce acesta fusese la festivalul de muzica de la Cluj Arena. Acesta s-a spanzurat de un gard din spatele Catedrei de Fiziologie a UMF Cluj, in imediata apropiere a Unitatii de Primire Urgente Cluj.

Baimareanul era un angajat al ISU Maramures, conform actualimm.ro. Informatia a fost confirmata oficial de reprezentantii institutiei: tanarul gasit spanzurat in centrul Clujului este angajat lor. Paul Pascalau avea 25 de ani si era sublocotenent in cadrul Centrului Operational ISU Maramures. La sediul ISU Maramures a fost arbordat steagul negru, semn ca unitatea militara este in doliu in memoria colegului lor.

In aceasta dimineata am fost anuntati despre faptul ca un angajat al ISU Maramures a fost gasit decedat. Acesta se afla in timpul liber. Politia din judetul Cluj continua cercetarile. Pentru noi este o pierdere foarte mare. Nu putem sa va oferim mai multe detalii decat atunci cand politia va finaliza ancheta. Era o persoana calma, linistita un adevarat coleg” a declarat lt. Oana Gonczi, purtator de cuvant al ISU Maramures.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *