Rautacisme

Șurubaru, city-manager-ul specialist în curățenia la bordură, trebuie să își curețe contul de Facebook cu măturica. Aflați de ce trebuie să facă acest efort supraomenesc!

Dragi clujeni, „sitimenejerul” Gheorghe Șurubaru, specialist în curățenia la bordură, vrea să fie sigur că totul în jurul lui este curat la lacrima, pardon ca un picur de sudoare care pică de pe fruntea popicarilor când aruncă cu bila pe banda de popice (pentru cei care nu știu, domnul administrator de oraș este un împătimit al acestui sport).

Chiar și contul său de Facebook trebuie să fie curat curățel. A și verificat dacă e curat. Noroc că a apărut de câteva zile o postare cretinoidă care te pune să lași comment BFF la o poză. Și dacă apare scris cu verde cică e în regulă contul tău, dacă nu e verde, ai încurcat-o grav că ți-e virusat profilul și e cam nasol că trebuie să chemi pe careva să ți-l curețe sau să faci tu ceva să îl cureți.

Și ce a făcut Șurubaru, specialist în curățenie la bordură? A lăsat și el comment BFF la postarea cu pricina.

postare surubaru

Ghinion! Nu apare commentul cu verde, deci nu este clean. Acum trebuie să scoată mașinuțele cu măturică cu care se face curățenia la bordură și să tragă o curățenie și pe Facebook. Vi-l imaginați pe Popicaru’ Șef în mașinuță cu măturică sau chiar cu o măturică simplă în mânuță cum își curăță Facebook-ul?

Tot netul râde de fraierii care au pus botul la postarea cu BFF și Mark Zuckerberg. Pe listă este și Gheorghe Șurubaru. Să râdem și de domnul „sitimenejer”.

Iată, stimați clujeni, cine ne administrează orașul! Un BFF!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *