Rautacisme

Suporterul suprem al sportului clujean, Emil Boc, nici măcar nu știa unde se află. Credea ca U BT joacă baschet pe Cluj Arena

Cum se apropie alegerile, cum, hop, și primarul Emil Boc este prezent pe stadion și în Sala Polivalentă. Doar știe și el ca suporterii Universității sunt o masă importantă de alegători.

Toată această susținere de fațadă îl face pe Boc să arate penibil. Cu atât mai mult când nu a văzut Polivalenta de atâta vreme și are impresia că e pe Cluj Arena.

Mai și face live de la meci, ca doar el e mare specialist în social media, să îl audă toți clujenii. Și nici măcar nu știe numele echipe adverse. Le-a zis adversarilor Londran eye în loc de London Lions.

Și ca și cum nu s-a făcut de râs suficient, în finalul partidei dintre U BT și London Lions, Boc își anunță din nou urmăritorii că el e pe Cluj Arena și mai stă la un gol.

Domnule Boc, ați fost penibil și clujenii și-au dat seama că totul e de fațadă, doar, doar mai adunați niște voturi. Să știți că suporterii Universității nu uită de pozele făcute în Gruia, oricât de mare „U-ist” pretindeți ca sunteți acum.

Iar dacă tot vreți să fiți în mijlocul suporterilor, măcar documentați-vă la ce meci urmează să asistați, că vă vede o țară întreagă!