Sport

Superb! U Cluj a învins Dinamo în prima manșă a barajului. Clujenii sunt la un pas de promovare în Liga I

Scris de 1265

U Cluj a câștigat cu 2-0 meciul cu Dinamo care a avut loc în această seară pe Cluj Arena, într-o atmosferă formidabilă. Ca de obicei, suporterii Universității Cluj au fost prezenți în număr foarte mare și i-au susținut trup și suflet pe “studenți”. Golurile au fost marcate de Remacle în minutul 14 și Boiciuc în minutul 83.

Peste 20.000 de bilete au fost vândute în această seară cu câteva ore înainte de începerea meciului. Din cele 20.000 de bilete, 14.000 au fost cumpărate de suporterii U Cluj, iar 6.000 au fost vândute susținătorilor Dinamo.

După victoria superbă din această seară, băieții lui Erik Lincar se află la un pas distanță de promovare în Liga I, iar Dinamo, pregătită de Dusan Uhrin este aproape de retrogradare.

Meciul decisiv va avea loc în 29 mai pe Stadionul Ștefan cel Mare din București. Ora desfășurării returului va fi anunțată în zilele următoare.

Conform prosport.ro, U Cluj a încheiat sezonul 2021 – 2022 din Liga a 2-a pe locul trei în clasamentul play-off-ului, cu 57 de puncte, la patru în spatele lui Hermannstadt și la șase distanță de Petrolul, cele două echipe care au promovat direct în Liga 1.

Dinamo a avut un sezon foarte slab în Liga 1, a jucat în play-out-ul sezonului 2021 – 2022 și a terminat pe locul opt, cu 23 de puncte, la trei în spatele Chindiei Târgoviște și la opt distanță de CS Mioveni, echipa care a scăpat de baraj.

Jucătorii lui U Cluj au o primă de 1.000 euro dacă reușesc să treacă de Dinamo la baraj, în timp ce „Câinii” vor împărți 75.000 euro.

 

sursa foto: Facebook/FC Universitatea ClujULTIMA ORĂ

 • Acum 2 hours Justitie
  Cică abia se descurcă cu banii, dar a preluat afacerea de milioane de la fostul consilier judeţean Traian Florinel Cuc, judecat pentru evaziune
 • Acum 2 hours Sanatate
  Clujul, din nou, în topul COVID
 • Acum 3 hours Sanatate
  Numărul cazurilor COVID crește alarmant. Anunțul ministrului Sănătății: “Numărul de decese, din fericire, rămâne mic” (…) “Estimăm o creștere a infectărilor”
 • Acum 3 hours Politica
  Noroc cu Daniel Buda că mâncăm porcul “ieftin şi bun”: “Fără subvenții, un kg de carne de porc ar costa 60 de euro”. Şi cât ar fi costat dacă clasa politică nu ar fi distrus întreaga Agricultură, din România?
 • Acum 4 hours Cooltura
  Cea mai recentă premieră a Naționalului clujean: teatru pe tonalități de alarmă antiaeriană cântată la saxofon
 • Acum 5 hours Editorial
  În maximum 30 de zile Rareş Bogdan nu va accepta ceva. Orice, numai să fie într-o zi de marţi. Ca să „scârţi-scarţi”!
 • Acum 6 hours Din oras
  IPOCRIZIILE LUI EMIL BOC: Una fumăm în spaţiul public, alta în scris, oficial. Nu a reuşit să ia Băile Someşeni? Băile Someşeni pot să piară!
 • Acum 8 hours Sport
  U Cluj a fost ciuca bătăilor în stagiul de pregătire din Austria
 • Acum 19 hours General
  Gazeta de Cluj a câștigat procesul intentat de un contabil cercetat pentru evaziune
 • Acum 1 day In vizor
  UN ADEVĂRAT SUCCES AL LUCRĂRILOR DE REȚELE DE ALIMENTARE CU APĂ din Cluj: În 12 localități, oamenii primesc apă cu ”porția”
 • Acum 1 day Rautacisme
  După cum era de așteptat, Parcul de Est ”VA FI”, ”VA AVEA” (cândva, cumva), dar, deocamdată, ARE NEVOIE DE 96 de milioane de euro pentru a fi creat. Încă o poveste peste care bate vântul viitorului
 • Acum 1 day Sport
  ÎN RITMUL ACESTA, NE AȘTEAPTĂ PLAY-OFF-OFF-UL: Universitatea Cluj, la a treia înfrângere în stagiul din Austria. Clujenii n-au marcat niciun gol
 • Acum 2 days In vizor
  Clădirea Filialei BCR Cluj-Napoca este scoasă la vânzare din 2019. Acum Emil Boc zice că o cumpără din motiv de metrou
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE