Din oras

Super ofertă în Cluj-Napoca! O garsonieră de 29MP a fost scoasă la vânzare pentru modica sumă de 115.000 euro!

Ministrul de Finanțe Eugen Teodorovici vrea să schimbe programul „Prima Casă” în „O familie, o casă”. Pe scurt, vor avea șansa să-și cumpere o „casă” mai mulți decât o puteau face până acum. 

În teorie, căci în practică la Cluj-Napoca tinerii se pot folosi de credit ca să-și cumpere jumătate de garsonieră în centrul orașului. În plină dezvoltare, Cluj-Napoca cucerește top după top și se apropie cu pași repezi de Tokyo, Viena, Paris și Singapore. Chiriile au explodat, asemeni prețurilor la apartamente, iar tot mai puțină lume își permite o locuință (chiar și cu un credit). 

Astfel, avem situații în care o garsonieră de 29mp, în centrul orașului, e scoasă la vânzare pentru „modica sumă” de 115.000 euro (conform anunțului publicat pe un site de specialitate).

„Vă oferim spre vânzare apartament cu 1 cameră în zona Ultracentral aproape de Teatrulu Național. Apartamentul se află situat la etaj intermediar și este finisat modern. Are suprafața de 29 mp, este compartimentat în hol, cameră, loc de servit masa, bucătarie, baie. Apartamentul este mobilat și utilat complet, este ideal ca și investiție, fiind aproape de zona Ultracentrală. Pentru vizionări și informații suplimentare, nu ezitați să ne contactați!”, sună anunțul, destinat probabil unor șeici excentrici din Arabia Saudită.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *