PubliNews

Sună Clopoţelul Distracţiei la Polus!

Scris de 95

În acest weekend, centrul comercial din inima Transilvaniei îi așteaptă pe cei mici să ia parte la cele mai distractive ateliere de creaţie, ce îi vor pregăti pentru începerea noului an școlar. Mai mult, în fiecare zi, copiii se vor întâlni cu îndrăgitele personaje Sponge Bob și Angry Birds.

Cei mici sunt așteptaţi la Polus Center, în weekendul acesta, să profite de ultimele zile de vacanţă. Micuţii se vor distra la workshopurile noastre unde vor crea semne de carte, etichete, jurnalul de școală, carneţele acordeon și vor picta și decora litere gigant.

Şi asta nu este tot. Spre deliciul celor mici, în centrul comercial își vor face apariţia îndrăgitele personaje Sponge Bob și Angry Birds, ce vor anima atmosfera evenimentului.

Evenimentul va avea loc în perioada 02 – 04 septembrie, între orele 12,00- 18,00, în Piaţeta Matei Corvin, din incinta centrului comercial, lângă Biroul de Informaţii.

În cadrul evenimentului, se va organiza o colectă de caiete și rechizite școlare ce vor fi donate către casele de copii: Fundaţia Română pentru Copii, Comunitate și Familie, Ecce-Homo, Căsuţa Bucuriei și Autism Transilvania. Astfel, împreună îi putem ajuta pe acești micuţi să începă noul an școlar cum se cuvine.

Mai mult, deoarece noul an școlar se apropie cu pași mărunţi, magazinele din Polus Center au pregătit o mulţime de oferte cu această ocazie. Câteva dintre ofertele Back to School pot fi consultate accesând website-ul centrului comercial www.poluscentercluj.roULTIMA ORĂ

 • Acum 3 hours Politica
  ”Pure invenții”, sau lui Vasile Dîncu ”i se arată pisica remanierii”?
 • Acum 15 hours Vocea ta
  Azi s-au demontat, pentru totdeauna, poveștile lui Emil ”OSĂ” Boc despre Oraș: ”Nimeni nu este uitat, nimeni nu este lăsat în urmă. Orașul pentru oameni, nu pentru profit. Eco, nu ego”
 • Acum 18 hours In vizor
  Cum a fost la festivalul romilor din Cluj, unde nu participă nici o autoritate publică: ”Lasă că vine Boc cu nevasta-n spinare, ca la Untold”
 • Acum 23 hours Vocea ta
  INVITAȚIE LA KHETANE PE TEMA JUSTIȚIEI SOCIALE: ”Vă invităm la un exercițiu de reflecție și solidaritate, pornind de la cazul clujenilor care locuiesc în cartierul Pata Rât al Clujului”
 • Acum 23 hours In vizor
  CLUJENII SE PLÂNG DE BETOANE, numai Emil Boc vede cu oglinda strâmbă a ”bunelor practici” și cum crește spațiul verde mai ceva ca promisiunile în campania electorală.
 • Acum 2 days In vizor
  ”Pornohaci” invitat la Zilele Comunei Jucu. Pe bani publici. De ce?
 • Acum 2 days In vizor
  Pro TEMBEL l-a omorât pe Florin Salam. Acesta susține că zvonurile sunt o exagerare. Fără să își ceară scuze, prompteriștii au șters știrea de pe site
 • Acum 2 days Jos palaria
  JOS PĂLĂRIA! Vernisaj Darius Ludwig la Khetane!
 • Acum 2 days FOTOGRAFILA
  BAȘI, ARTIFICII ÎN NOAPTE, BETOANE ȘI CLAXOANE: Bine că amicul Videanu livrează, că Emil Boc dalează. Dacă și ce e pe malul Someșului în Grigorescu e parc, atunci să ne fie nouă rușine! Că nu protestăm
 • Acum 2 days Din oras
  Garibaldi, podul care ”OSĂ” fie modernizat încă din 2014. Ecoul lui Boc, Dan Tarcea, a mai zis și el niște cuvinte despre cum ”OSĂ” fie mai frumos, mai trainic și mai arătos
 • Acum 2 days Din oras
  ZILELE CULTURII MAGHIARE DIN CLUJ-NAPOCA: Ministrul Culturii din Ungaria și nunțiul apostolic în România, la sfințirea Bisericii ”Sf. Mihail” după restaurare
 • Acum 2 days Din oras
  Emil ”OSĂ” Boc și-a sos ”Ecoul” și ”Inutilul” pe stradă să se tragă-n chip cu niște puble de gunoi inteligente. Cel mai inteligent lucru la aceste pubele este afacerea de cumetrie prin care au fost achiziționate de la ex-penelistul Doru Stoica
 • Acum 2 days Politica
  PSD: Nu susținem diminuarea schemei de compensare a prețurilor la energie, ci reglementarea pieței
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE