Rautacisme

STUDIU: Clujul, locul 1 în TOP. Prima stradă smart, primul autobuz eco, prima stație de încărcare electrică, primul metrou. Vezi care e gradul de satisfacție al clujenilor

Un nou studiu de ultimă oră a fost lansat în spațiul public și, după cum ne-am obișnuit deja, Cluj-Napoca este din nou în top. Studiul a fost derulat pe o durată de peste 10 ani, iar rezultatele plasează Clujul pe locul 1 la capitolul ecologie, poluare zero, soluții inteligente, dar și în ceea ce privește gradul de satisfacție al locuitorilor. Cercetătorii din Papua Noua Guinee au realizat un studiu minuțios, care s-a axat pe studierea zilnică a paginilor virtuale ale Consiliului Județean Cluj, a primului funcționar județean – Păunel Tișe, dar și a primarului dintotdeauna – Emil Boc. 

Astfel, cercetarea a demonstrat că cea mai mai bună reclamă o are pagina Primăriei din Cluj-Napoca, iar cel mai bun primar este Antonia.

Conform studiului aplicat, care a investigat în paralel diversele pagini virtuale ale slujbașilor publici, cel mai înalt grad de satisfacție poate fi urmărit în rândul locuitorilor care petrec cel puțin 8 ore în fața calculatorului.

În acest fel, imaginea pe care ți-o livrează monitorul oferă o cantitate sporită de antidot contra realității.

În orașul „aitiștilor”, butonarea calculatorului este cea mai bună metodă contra stresului zilnic cauzat de traficul infernal din oraș, a autobuzelor învechite și a poluării cu aer de la Pata Rât. 

Cercetătorii din Papua Noua Guinee au demonstrat că pe lângă aplicațiile de ultimă oră dezvoltate de „aitiști”, pe lângă singura stradă inteligentă unde, probabil se vor muta toți clujenii și, de asemenea, pe lângă stațiile electrice de încărcare a automobilelor din curtea Primăriei, cea mai mare realizare se referă la construcția viitorului metrou.

Astfel, municipalitatea clujeană a reușit, în premieră națională, după peste 10 ani de păstorire bocceană să găsească resurse pentru noi promisiuni. 

După cum ați ghicit probabil, clujenii sunt cei mai fericiți pentru că toate aceste realizări sunt la o distanță de-o zi, ziua de mâine, care nu mai vine.

grupul de cercetători din Papua Noua Guinee

 

 

 

 

 

 

sursa foto: evz.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *