Din oras

Strada Tudor Vladimirescu, dovada de necontestat a indolentei administratiei locale

Strada Tudor Vladimirescu, despre care Ziar de Cluj scria inca din primavara ca se afla intr-o stare dezastruoasa, este oglinda perfecta a incompetentei administratiei locale. Desi oamenii au cerut si li s-a si promis de nenumarate ori ca strada va fi modernizata, administratia Boc nu a miscat un deget. Nici macar dupa ce situatia rusinoasa a ajuns in atentia opiniei publice.

Strada este si acum plina de gropi, iar circulatia devine din ce in ce mai grea odata cu intemperiile. Locatarii spun ca au ajuns la capatul rabdarii. Strada Tudor Vladimirescu a fost asfaltata acum mai bine de 13 ani, in epoca Funar, iar de atunci s-au facut lucrari la introducerea canalizarii si a gazului, insa administratia locala a uitat sa mai si acopere gropile ramase. Cetatenii se plang de faptul ca Emil Boc nu a fost vazut in zona in cele trei mandate, desi promisiuni ca strada va fi asfaltata au primit de nenumarate ori.

Aceasta artera este doar una dintre multele de la periferia orasului care sunt ignorate de administratia locala, insa Clujul nu inseamna doar centrul orasului unde se matura zapada fix inaintea sosirii pantofilor luciosi ai primarului sau unde se impodobesc copacii si stalpii cu ghirlande stralucitoare. Clujul inseamna si strazi precum Tudor Vladimirescu, ai caror locatari sunt la fel de clujeni, chiar daca nu au asfalt si se chinuie prin noroi si chiar daca nu au ghirlande stralucitoare de Craciun, nici macar iluminat stradal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *