Rautacisme

Strada SOPORULUI va fi asfaltată înainte sau după ce va finaliza Emil Boc LINIA DE METROU? VIDEO

Strada Soporului este o moștenire din epoca funariană, pe care epoca bocciană o va lăsa pe mai departe moștenire. Dar cui? Cei aproximativ 7,4 km de drum neasfaltat se înscriu în seria promisiunilor cu care Emil Boc își bombardează fără milă susținătorii. Din biroul primarului clujean, strada Soporului este una perfect integrată în municipiul Cluj-Naboca, drumul cuprinde 4 benzi largi, iar întreaga zonă este dotată cu utilități. Cel mai mare număr de grădinițe și creșe, de parcuri și zone de joacă sunt pe strada Sopor. Zona este una de vis: dacă primarul va mai câștiga un mandat, cu siguranță acesta se va datora modului în care a realizat mega proiectul Sopor.

Imaginile video vorbesc de la sine:

strada Sopor, „în linie dreaptă”…

În vara acestui an, Emil Boc lansa noi promisiuni privitoare la strada Sopor.

După atâția ani de vorbe goale, conducerea Primăriei Cluj-Napoca vine cu alt proiect, mult mai ambițios decât simpla modernizare a străzii – vrea să facă din Sopor cel mai nou cartier din oraș. Cu alte cuvinte, se va organiza un concurs de soluții, împreună cu Ordinul Arhitecților, pentru stabilirea unui PUZ mare în zonă.

”Primăria trebuie să-și asume să facă un plan urbanistic integrat. De aceea chiar dacă asta va însemna o anumită temporizare a lucrărilor fără a le opri, dar Primăria își asumă această sarcină de a face în cartierul Sopor, inclusiv de a lua acel credit pentru modernizarea străzii care va costa probabil peste 25 de milioane de euro. Este un drum cu patru benzi, unul principal pentru Soporului după care evident conexiunile și conectarea cu centura metropolitană”, promitea Emil Boc la finalul lunii iunie 2018.

Prin urmare, după ce a rezolvat din vorbe întreaga situație a zonei Sopor, Boc s-a apucat de alte proiecte, la fel de ambițioase: regenerare urbană în cartierul Zorilor.

După cum puteți observa, omul (mic) de stat Emil Boc nu are timp de lucruri mărunte.

Acesta s-a specializat în proiecte de amploare: ca premier, a tăiat cu dărnicie pensiile și salariile românilor.

În calitate de primar, Boc este preocupat de realizarea parkingurilor, de transportul public în comun, care va deveni în curând istorie pură, pentru că în VIITORUL VIRTUAL (în care deja locuiește edilul clujean) metroul subacvatic va surclasa orice mijloc de transport în comun. 

Trenul Metropolitan este gata. Doar așteaptă să fluiere-n vânt o dată Emil Boc. 

Clujul este un oraș cu străzi largi, cu bulevarde înverzite și cu multe piste pentru bicicliști.

Toate acestea se văd aievea din biroul primarului Boc.

Cartier de locuințe în Lomb, cartierul Tineretului și cartierul pentru tineri din Borhanci – toate aceste mega proiecte au fost promise de Emil Boc.

Iar ultimul și cel mai bombastic cartier, cel din zona Sopor, este predat la cheie locuitorilor nemulțumiți ai Clujului. 

Cartierul Sopor este gata. 

O singură întrebare ne macină: drumul de șapte kilometri a rămas neasfaltat, probabil din grabă. 

Oare strada Soporului va fi asfaltată înainte sau după ce va finaliza Emil Boc linia de metrou?

Din păcate, proiectele megalomanice au lăsat loc unor găselnițe și mai aiurite: Alianța Vestului.

Acum, Emil Boc vrea să fie responsabil de întreaga regiune nord-vest. De ce n-ar fi în stare? Acum edilul clujean se plimbă pe la Bruxelles.

N-a tăiat el pensiile și salariile? 

Ba bine că nu.

Doar că banii rămași nu au ajuns pentru asfaltarea unui drum de câțiva kilometri lungime din orașul de vis, Cluj-Naboca.

Singurul care-l bate pe Emil Boc la asfaltare nu este nimeni altul decât Alin Păunel Tișe, care cârpește la drumurile județene zi de zi și tot n-a terminat. 

Cel mai probabil, cei doi șefi ai Clujului se întrec în neștire, într-un CONCURS știut numai de ei doi. 

Cine cârpește mai bine?

Cine dă o gaură mai mare bugetului public?

CITEȘTE ȘIStrada Soporului: ca după război, pe timp de pace

CITEȘTE ȘIPrimăria Cluj-Napoca ia credit ca să modernizeze strada Soporului. Nu se știe când 

Modernizarea străzii Soporului mai stă pe tușă o repriză. Boc face proiect integrat pentru toată zona

Modernizarea străzii Soporului sare de pe listă și anul acesta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *