Din oras

Strada Napoca s-a îmbogățit cu arbori. În total, 68 de copaci vor fi plantați în zona centrală (FOTO)

Primăria Municipiului Cluj-Napoca a anunțat că astăzi au fost plantați primii arbori pe strada Napoca, în cadrul proiectului de modernizare a arterei situată în centrul Clujului.

În total, în zona Piața „Lucian Blaga”, strada Napoca, strada Petru Maior și strada Emil Isac, vor fi plantați 68 de arbori.

Trei tipuri de arbori vor fi plantați pe aceste artere. Arțari în zona trotuarelor înguste, platani în fața cafenelei Croco și tei pe strada Petru Maior.

Lucrările fac parte din proiectul de modernizare și de extindere a spațiului pietonal din centrul orașului. Astfel, Strada Napoca va fi redusă la două benzi și vor fi trasate piste de biciclete. În Piața Lucian Blaga și pe strada Emil Isac vor fi amplasate stații de încărcare pentru mașini electrice și o toaletă publică.

 

Susține Ziar de Cluj!

Timp de aproape 10 ani, ți-am oferit gratis articolele noastre. A venit timpul să devenim parteneri. Ziar de Cluj va implementa în curând abonamentul de 10 lei pe lună pentru toți cititorii. Pentru toți cititorii care ne respectă curajul și experiența.

 

sursa foto: facebook/Emil Boc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *