Din oras

Stiri de Arges, fratele mai mic al Ziar de Cluj, se lanseaza azi cu o bomba: un pitestean care se da drept ofiţer SRI a urinat pe pompele unei benzinarii!

Dupa Stiri de Bistrita, Ziar de Arad si Stiri de Focsani, a venit randul unei alte publicatii locale online sa se lanseze pentru cititorii care isi doresc presa curajoasa: Stiri de Arges debuteaza astazi in forta cu povestea incredibila a unui pitestean care se pretinde ofiter SRI pe contul de Facebook si care aseara a facut-o lata intr-o benzinarie din Pitesti, urinand pe o pompa.

Detalii despre poveste aveti AICI!

„Poate ca nu e cel mai rapid mod de a lansa aceasta retea de ziare locale, dar este, cu siguranta, unul mai sanatos. Prefer sa gasesc echipe de ziaristi cu experienta si caracter, decat oameni care sa evite munca, plangandu-se cat e de greu in presa locala. Ziarele de la Bistrita, de la Arad sau Focsani cresc pe zi ce trece, trag speranta sa incepem curand si la Alba Iulia, Baia Mare, Zalau si Mures. Le urez colegilor de la Pitesti, Carmen Buliga si Cristi Mihalcea, mult succes si la cat mai multe subiecte cu impact national. Startul e foarte bun!”, a declarat jurnalistul Liviu Alexa, fondatorul retelei.

Presa Buna este numele retelei de 40 de ziare locale pe care jurnalistul Liviu Alexa si-a propus sa o creeze de la zero ca o „pepiniera” de subiecte originale pentru viitoarea televiziune nationala de stiri NCN.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *