Eveniment

STATUL TE PROTEJEAZĂ: După ce a comis infracţiunile a fost liber o săptămână, din „lipsă de procedură”. Acum e dat în urmărire naţională

Agresiunia de la restaurantul turdean ”Sarea-n Bucate” a avut loc în data de 1 februarie, iar arestarea făptaşilor a fost aprobată abia în data de 13 februarie, din… lipsă de procedură. Cel puţin aşa se justifică penibilii miliţieni din Turda. Unul dintre infractori e după gratii, acum şi celălalt e dat în urmărire naţională.

DAR, IA LUAŢI DE VĂ ÎMPROSPĂTAŢI MEMORIA (CĂ ĂŞTIA VĂ CRED PROŞTI): PENTRU A VEDEA CÂT DE PENIBILI SUNT MILIȚIENII DIN TURDA: Cocalarul era dat în urmărire generală, dar a decis să intre cu o bâtă într-un local ca să ia la bătaie și pe alții. Așa a fost prins, nu că s-au agitat prea tare ”organele”

Prin urmare, cel care se află după gratii, era dat în urmărire, dar nimeni nu-l găsea. Aşa că s-a dus el cu un par în mână să se facă remarcat şi să binevoiască miliţienii din Turda să-l reţină.

CITEŞTE: MAI BINE MAI TÂRZIU: Unul dintre bătăușii de la restaurantul ”Sarea-n Bucate”, din Turda, a fost reținut pentru 24 de ore

Sorin Vălean și Andrei Gherman l-au bătut pe Alexandru Bolboacă, în seara zilei de 1 februarie 2023, la restaurantul ”Sarea-n Bucate” din zona Turda-Băi. Propunerea de arestare preventivă făcută de Parchetul Turda nu a fost judecată de judecătorii din localitate pe motiv că nu a fost respectată procedura, astfel că bătăușii au rămas în libertate. Cauza lor a fost amânată spre judecare pentru ziua de 13 februarie (luni), de la ora 12.00, zi în care este așteptat să se ia o decizie.

Totuși, realizați că faptele s-au petrecut în 1 februarie, timp în care vajnica miliție turdeană i-a căutat pe cei doi asistați mintal cu mușchi, fără să îi găsească, ajungând de tâsul celorlați asistați mintal cu mușchi care se joacă de-a bombardierii prin Turda.

Amicii din zona lumii interlope a celor doi zdruncinați, au făcut, TIMP DE 12 ZILE, haz de autorități, punând poze pe Facebook din diverse locații de pe mapamond, pozele dovedindu-se ulterior că au fost realizate în trecut, a scris Turda News.

Acum, data stelară 22.02.2023, Andrei Gherman, cel care a fost implicat în bătaia de la restaurantul ”Sarea-n Bucate” din Turda, din seara zilei de 1 februarie (după 22 de zile de la incident şi încă 12 zile de când „tovarăşul” său a fost încarcerat), apare la ”Persoane urmărite” pe siteul Poliției Naționale. Felicitări pentru „celeritate”!

„DETALII: POSEDĂ MANDAT DE ARESTARE PREVENTIVĂ PENTRU O PERIOADĂ DE 30 DE ZILE EMIS DE CĂTRE JUDECĂTORIA TURDA PENTRU COMITEREA INFRACŢIUNII DE LOVIRE SAU ALTE VIOLENŢE”, precizează site-ul politiaromana.ro.

„Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Turda efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal care vizează infracțiunile de tulburarea liniștii și ordinii publice, lovire sau alte violențe. Cercetările au fost demarate în urma sesizărilor primite la data de 1 februarie în jurul orei 21,50 referitoare la o stare conflictuală derulată în incinta unui local public din Turda. O persoană care a fost agresată fizic a primit îngrijiri medicale de specialitate.

Din cercetarile preliminare rezulta implicarea a 4 persoane. Un bărbat de 40 de ani a necesitat îngrijirile medicale. Cercetarile se află în derulare”, a comunicat IPJ Cluj în data de 2 februarie cu privire la incidentul din restaurantul turdean.

Rămâne, în continuare, valabilă întrebarea pentru militianul Diacenco, etern sef al Politiei Turda: UNDE sunt bombardierii care au lovit o femeie in bataia de la restaurantul Sarea-n Bucate?

De ce îşi fac de cap smardoii în Turda? Din cauză că Politia Turda este condusa de un miliţian bleg, Dan Diacenco, etern şef peste “filiala”, care, din 2017 încoace, se preface că ţine în frâu infracţiunile din municipiu şi nu prea reuşeşte.