PubliNews

Start la zboruri directe din Cluj spre destinatii de vis pentru vara 2016!

Temperatura din ultimele zile a scăzut considerabil. Frigul și ceața de toamnă ne duc cu gândul spre zilele însorite și călduroase de vară și la zilele relaxante din concediu. Pe lângă gândul la zilele de vară, ceea ce ne încălzește în această perioadă este reducerea de early booking pentru zborurile directe din Cluj spre Grecia, Turcia și Spania.

Alis Holidays sfidează frigul și dă startul la ofertele de charter pentru vara 2016 cu reduceri de până la 35 %. Un concediu plănuit din timp aduce atât beneficii financiare considerabile pentru turiști cât și posibilitatea de a alege destinația, perioada și hotelul dorit. Spre exemplu, pentru vacanța românilor pe 2016, Alis Holidays propune oferte speciale cu charter direct din Cluj Napoca la tarife plecând de la 276 euro. Santorini, Zakynthos, Antalya sau Costa Brava sunt câteva din destinațiile direct accesibile din Cluj Napoca și care se regăsesc la discounturi de early booking.

Zbor charter spre SANTORINI – DE LA 332 EURO

Santorini reprezintă locația ideală pentru cei cărora le place viața de noapte și răsăritul. Cluburile și localurile de pe plaja sau din stațiuni oferă posibilitatea unor nopți de neuitat. Santorini este o stațiune grecească cu plaje deosebite. Practicarea sporturile acvatice este un mod placut de petrecere a zilelor însorite. Partea de vest a insulei (Caldera) este o zonă vulcanică, oferind celor dornici de aventură posibilitatea de a participa la explorarea locului.

CHANIA – DE LA 302 EURO

Chania reprezintă o stațiune deosebită a Cretei. Zona aceasta se remarcă printr-o apropiere mai mare de natură, de tradiție, mai puțin afectată de valurile de turiști care acaparează stațiunile binecunoscute Hersonissos, Malia, Stalida. Serviciile sunt mai apropiate de client iar oamenii sunt extrem de prietenoși și primitori.

ZAKYNTHOS – DE LA 276 EURO

Zakynthos este o destinatie care îmbină toate gusturile turiștilor! Relaxarea, distracția și spiritul de aventură sunt câteva din resursele pe care le oferă renumita insulă a Greciei. Statiunea Laganas este centrul distracției pe insula. Numeroasele cluburi întampină petrecăreții cu lumini, muzică și băuturi specifice. Această stațiune a fost comparată de multe ori cu Ibiza datorită numarului mare al cluburilor existente și a vietii de noapte active.

ANTALYA – DE LA 325 EURO

Turiștii veniți de prin toate colțurile lumii în superba regiunea turcească afirmă că apusul de soare în Antalya reprezintă un spectacol natural care trebuie savurat macar o data în viață.

COSTA BRAVA – DE LA 391 EURO

În Costa Brava, primul lucru care se observă este varietatea pe care o oferă această zonă unui turist. Plaje înconjurate de vegetație mediteraneană, golfulețe ascunse de păduri de pin, parcuri și grădini botanice care adăpostesc plante tropicale, clima deosebită în perioada de vară, au dus la dezvoltarea continuă a turismului.

Alis Holidays reprezintă una din cele mai active agenții de turism din Transilvania, facând parte din grupul Alis care deține o experiență de peste 10 ani in transportul de persoane. Agenția se axează pe turism intern/extern, charter autocar, sejururi și circuite, tabere si excursii, pelerinaje, croaziere etc. În plus, Alis Holidays a devenit tour-operator pentru Litoralul românesc, Bulgaria, Grecia, Turcia – Kusadasi. Pentru mai multe detalii: www.alisholidays.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *