Rautacisme

Stai linistit, Primaria are grija de nevoile tale!

Intr-o administratie orientata catre oameni, asa cum se lauda cea clujeana, este clar ca nevoile cetatenilor trebuie sa se bucure de o importanta deosebita. Cel putin asa au auzit sefii din Primaria Cluj-Napoca de la edilii altor orase.

Dupa indelungi sedinte si comisii in Sala de Sticla a Primariei, administratia clujeana a gasit solutia – la urma urmei, ce poate fi atat de greu sa ai grija de nevoile cetatenilor?


Asa s-a lansat proiectul pilot de pe Calea Floresti din cartierul Manastur, unde aceasta toaleta ecologica de un albastru infinit a fost inghesuita intre un copac si un stalp. La inceput clujenii, care circulau pe acest trotuar, si asa ingust si plin de capace de canal lipsa, au fost suparati ca le sta buda in cale. Abia dupa ce au aflat de planul municipalitatii de a extinde proiectul si in alte zone s-au bucurat cu adevarat ca nevoile lor au fost prioritare.

Surse din administratia locala sustin ca, deocamdata, acest dispozitiv este suficient pentru toate nevoile din zona, dar daca va fi cazul, numarul lor va fi suplimentat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *