Din oras

Sprijin de la Cluj pentru folosirea Facebook: Calin Biris a lansat un eBook gratuit cu sfaturi practice

Scris de 797

Multi din cei care isi desfasoara activitatea online nu cunosc cat de util le-ar putea fi Facebook-ul. Clujeanul Calin Biris, cunoscut mai ales pentru activitatea sa de la Trilulilu, Zonga si Loopaa Marcom a decis sa isi ofere experienta de 8 ani pe reteaua de socializare acestor persoane, fie ei antreprenori, fie specialisti in comunicare si marketing. Drept urmare, a creat un eBook de 31 de pagini cu “sfaturi practice despre cum iti poti imbunatati profilul si modul in care folosesti Facebook-ul”. 

Anuntul lansarii acestui nou produs a fost facut in aceste zile.

“Din toata experienta mea de 8 ani pe Facebook, am creat pentru tine un eBook de 31 de pagini cu sfaturi practice despre cum iti poti imbunatati profilul si modul in care folosesti Facebook-ul”, a scris Biris pe pagina sa de Facebook. 

Totul a prins conturi in urma cu o cateva luni. 

“Ideea mi-a venit in primavara, cand ma uitam cum folosesc prietenii Facebook-ul. Mi-am dat seama ca rateaza multe lucruri bune, pentru ca nu stiu sa foloseasca toate functionalitatile. 

Spre exemplu, stiai ca poti crea liste speciale de interes, unde sa urmaresti cei mai interesati autori pe care ii citesti? Sau poti face o lista cu cele mai citite siteuri de stiri din Romania etc. 

Din experienta mea de peste 8 ani pe Facebook, am oferit in acest eBook toate trucurile pe care le stiu”, a dezvaluit el, pentru Ziar de Cluj. 

Astfel, eBook-ul li se adreseaza in primul rand specialistilor de comunicare si marketing sau antreprenorilor.

“Acestia sunt ocupati si vor o experienta mai curata si ordonata, care sa le ofere exact informatiile de care au nevoie, fara alte intreruperi.

Desigur ca eBook-ul este util oricarui utilizator de Facebook care stie limba romana, insa in principal materialul se adreseaza persoanelor mai sus mentionate”, explica Biris.

Despre cele mai frecvente greseli ale utilizatorilor retelei de socializare, realizatorul eBook-ului spune ca ar consta in faptul ca nu-si completeaza profilele sau nu curata newsfeed-ul lor de mesajele pe care le considera ca nu sunt pe gustul lor. 

“eBook-ul este usor de parcurs, mai ales daca ai si Facebook-ul in fata. Fiecare idee prezentata se poate trece prin experienta proprie si poate fi folosita imediat”, precizeaza clujeanul. 

Pana astazi, au fost inregistrate 277 de descarcari, iar asteptarile antreprenorului este ca pana la sfarsitul anului numarul sa urce la 2.000.

“Deocamdata, planul a fost sa-l lansez si sa vad care este feedback-ul celor care il citesc. In functie de ideile primite voi crea noi materiale utile de Social Media”, a mai spus antreprenorul. 

Calin Biris este unul dintre cei mai cunoscuti experti online si are o experienta de cinci ani ca Director de Marketing a doua dintre cele mai cunoscute platforme online din Romania: Trilulilu si Zonga. Din 2014 este Digital Director in agentia de marketing Loopaa Marcom.ULTIMA ORĂ

 • Acum 6 hours Vocea ta
  URBANISM DE CUMETRIE: ”Solicităm ca  Primarul Emil Boc să își ceara scuze public față de petent pentru că mai mulți ani nu i-a răspuns în scris în legatură cu hotărârea luată și nu l-a primit în audiență”
 • Acum 8 hours PubliNews
  The magic of giving: cumpără cadourile perfecte pentru cei dragi și câștigă premii uimitoare la Iulius Mall Cluj
 • Acum 11 hours FOTOGRAFILA
  Încă un deștept din partidul lui OSĂ: Patinoar la Florești cu copacii înglobați în gheață. Care OSĂ înghețe și, prin urmare, OSĂ fie tăiați la anul că s-au uscat
 • Acum 11 hours Rautacisme
  S-a dat cu gazon rulat să se acopere mântuiala lucrărilor de pe treptele de pe care Emil Boc ne va arăta mândria de a fi român
 • Acum 14 hours FOTOGRAFILA
  “Doreii” municipalităţii în Oraşul de 5 muşchi prea încordaţi ai lui Boc
 • Acum 15 hours Politica
  Stoltenberg: „NATO este pregătită să apere fiecare centimetru de teritoriu aliat” (…) „Cu toţii plătim preţul pentru războiul Rusiei împotriva Ucrainei, dar preţul nostru este în bani, în timp ce ucrainenii plătesc cu sânge”
 • Acum 15 hours Analiza
  Achimaş Cadariu crede că noi am uitat cum au fost trataţi bolnavii de cancer în pandemie şi-şi face publicitate politică cu “umanitatea” faţă de refugiaţii ucraineni
 • Acum 16 hours Politica
  Gabriela Firea despre certificatele de virginitate: “Un barbarism”
 • Acum 16 hours Politica
  Demisie din Consiliul Județean Cluj
 • Acum 17 hours Politica
  Sondaj CURS: PSD conduce detașat, PNL, dublu față de AUR. PNL plătește costurile guvernării, minciunile pe care s-a cățărat la guvernare
 • Acum 17 hours In vizor
  JUSTIŢIA TERGIVERSEAZĂ: Procesul inspectoarei din Primăria Cluj Napoca prinsă cu o avere ilicită de câteva sute de mii de euro merge cu viteza melcului
 • Acum 18 hours Politica
  ÎMPĂTIMIŢII DE “PĂCĂNELE”, TRECUŢI ÎN REGISTRUL NAŢIONAL, CA VIOLATORII: Legea care introduce obligaţia să existe o bază de date cu persoanele care intră la jocuri de noroc, promulgată
 • Acum 18 hours General
  Cod galben de ceaţă şi gheţuş
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE