Din oras

Spectacole de teatru pentru copii la Casa de Cultura a Studentilor

Cortina Events organizeaza in 14-15 februarie doua spectacole de teatru pentru micuti la Casa de Cultura a Studentilor. Sambata, 14 februarie de la ora 11 va avea loc spectacolul “Imbratisari”, iar duminica 15 februarie, la aceeasi ora “Prietenia unui baietel cu un pinguin”.

Ambele spectacole vor fi puse in scena de catre talentatii actori ai teatrului Telaio Italia.

“Primul spectacol, “Imbratisari”, are ca idee de baza miracolul puterii de comunicare a unui gest simplu precum imbratisarea. Doi ursuleti panda ajung sa se intâlneasca, sa se placa si sa isi doreasca sa isi exprime afectiunea, insa trebuie sa invete cum… Pentru asta, se inscriu la o scoala de imbratisari unde vor afla câte emotii pot transmite printr-o imbratisare. Reprezentatia se remarca prin deosebita simplitate care poate fi de cele mai multe ori, atât de profunda si de graitoare”, arata organizatorii.

Actorii nu folosesc cuvinte pentru ca incearca sa ne invete ca gesturile simple pot spune mai mult decat o mie de cuvinte. Vocea povestotorului insa este in limba romana, astfel ca sirul epic poate fi inteles de toata familia.

“Cel de-al doilea spectacol, “Prietenia unui baietel cu un pinguin”, are la baza o poveste amuzanta si totodata fascinanta, care vorbeste despre intâlnirea unor lumi necunoscute, despre dificultatea de a comunica si de a-l intelege pe cel diferit de noi, si despre oceanul care trebuie traversat pentru ca in noi sa cresca sentimentul de iubire si de prietenie. Pe scurt, piesa spune povestea unui copilas care intr-o zi, gaseste in fata usii sale, un pinguin foarte foarte trist. incercând sa isi idea seama care este motivul tristetii lui, se izbeste de o bariera necunoscuta lui pâna atunci, si anume, dificultatea de comunicare. Baietelul incearca sa gaseasca solutii, si se gândeste ca pinguinul ar fi cel mai fericit la el acasa, la Polul Sud. si astfel, incepe calatoria…”, mai spun cei de la Cortina Events.

Va puteti rezerva bilete din timp la Agentia Teatrala, Agentia de bilete a Casei de Cultura, standul de bilete din Iulius Mall (lânga Info Point) si de pe http://www.biletmaster.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *