Din oras

Spectacol impresionant de Craciun pentru clujeni

Cantecele de Craciun ale copilariei, colinde internationale si piese din filme vor fi interpretate la sfarsitul lunii decembrie pe scena Operei Nationale Romane  din Cluj-Napoca. Paula Seling este cap de afis al spectacolului “Christmas Delight”. 

Ideea acestui spectacol a prins contur in timpul concertului Trei tenori in dar de Craciun de anul trecut, pe scena aceleiasi institutii.

“M-am gandit atunci ca ar fi de dorit sa se organizeze si la Cluj un concert cu muzica de Craciun, oamenii se bucura sa participe la asa ceva. Dorim ca specatcolul sa devina o traditie anuala la Cluj. Directorul Operei, Marius Vlad Budoiu a fost entuziasmat de proiect, am cooptat si compania Farmec ca partener principal, astfel ca s-au facut deja primii pasi”, a precizat baritonul Florin Estefan, initiatorul actiunii.

Solista Paula Seling va interpreta pe scena Operei din Cluj colinde traditionale romanesti, acompaniata de orchestra si corul de aici. Vor mai lua parte la spectacol tenorul Hector Lopez, solist al Operei Nationale Romane Bucuresti si clujeanul Florin Estefan.

Sub bagheta dirijorului Flavius Filip (Geneva), solistii vor fi acompaniati de corul si orchestra Operei din Cluj-Napoca, precum si de micutii din Corul Junior VIP. Feeria de Craciun a fost conceputa de catre regizonul Marius Vlad Budoiu, care este si director al institutiei, alaturi de scenograful Mihai Relian Valu de la Teatrul Municipal din Baia Mare.

Pe langa colindele romanesti, pe scena evenimentului vor mai rasuna piese din filme celebre despre Craciun, precum “A Christmas Carol”  sau The Polar Express , dar si Cronicile din Narnia . De asemenea, vor mai fi interpretate piese internationale de Craciun. Data in care se preconizeza ca va avea loc recitalul este 21 decembrie, de la ora 18.30.

Preturile biletelor variaza intre 30 si 120 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *