General

SPECILIȘTI ÎN INVESTIȚII CARE O IAU LA VALE, funcționarii municipalității le răspund clujenilor care au semnalat că ”Pădurea Clujenilor” o ia pe urmele CREIC și Centurii de Diamant

CEEA CE ERA DE AȘTEPTAT, LA CUM SUNT FUȘERITE ”PENTRU IMAGINE” toate investițiile lui Boc: Clujenii semnalează că terenul din Parcul Tineretului – Pădurea Clujenilor o ia la vale, iar gazonul s-a uscat.

”Așa arăta aseară (miercuri – n.r) Pădurea minune. Alunecă terenul, gazonul pus să fie verde și frumos la inaugurare, e uscat cum se cade, iar mai în spate se văd frumos cum se usucă arborii proaspăt plantați (sau oare vine deja toamna?!). Pădurea clujenilor chiar începe să fie un nume ironic, din păcate”, a scris o clujeancă pe Facebook, la care a adăugat câteva poze.

În luna mai, primarul Emil Boc spunea că lucrările la Pădurea Clujenilor au fost finalizate, urmând recepția lucrărilor. Deci, ca la ”La Terenuri” doar s-au lăudat cu lucrarea, n-au și recepționat-o.

”Este o problemă punctuală, locală, nu una generală, așa cum s-a prezentat pe internet. Constructorul intervine punctual pentru a rezolva aceste probleme. Oricum, lucrarea nu a fost încă recepționată”, au declarat, joi, reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca.

Și cu asta, basta, ne-am spălat pe mâini de orice responsabilitate.