In vizor

Sorin Moldovan si Maria Forna schimba taberele la TNL EXCLUSIV

Organizația de tineret din PNL Cluj va transmite un mesaj rușinos de trădare la nivel național. Vorbim de Sorin Moldovan și Maria Forna care și-au exprimat public ”în piață” susținerea lor pentru unul dintre cei trei candidați la șefia TNL: Radu Surugiu. 

Aparent, liderii de la Cluj merg după preferințele lui Orban și vor schimba tabăra aleasă cu cea a lui Glad Varga. 

La sfârșitul acestei săptămâni, la București vor avea loc alegerile cu pricina, unde liderii organizațiilor de tineret din țară vor alege președintele, pe național, având trei variante: Radu Surugiu, Glad Varga și Mara Mareș. 

Și ca să fie date cârțile pe față, COMISIA DE ORGANIZARE A CONGRESULUI TINERETULUI NATIONAL LIBERAL este formată din doi membri: Adrian Turmac în calitate de președinte al acesteia( n. red susținător din tabăra lui Glad) și Gabriel Păun în calitate de secretar(n.red susținător din tabăra Marei Mareș).

Surse din PNL ne-au relatat că celor doi lideri din Cluj, lui Maria și Sorin li s-au promis locuri de cinste în noul executiv general pe țară al TNL. Scopul scuză mijloacele? Sau TNL Cluj a învățat de la episoadele de trădare din organizația de seniori ai PNL Cluj? 

Oricum, rușinică!

În altă ordine de idei, tot la acest capitol e lesne de contestat numirea lui Turmac și Păun prin următoarea decizie: 

Adică într-un document decizional luat de o entitate, nu semnează Comisia în cauză ci cei ce au fost aleși. Cum era în fotbal? Noi centrăm, noi dăm cu capul? 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *