Rautacisme

Sorin Dan "Deputat" Moldovan. Deputat, pe numele său mic

Vârât pe lista de la Cluj pe un loc eligibil, aranjat de prietenul lui ticu’ (ex-copreședintele Vasile Blaga), Deputat Sorin Dan Moldovan încă nu li s-a prezentat oficial celor care au votat şi l-au ales în necunoştinţă de cauză.

„Deputat” nu a făcut o conferinţă de presă în care să se prezinte celor cu care, teoretic, ar trebui să conlucreze în următorii 4 ani, însă deja trimite comunicate de presă. De pe o adresă @gmail, care sună foarte pompos: cabinetdeputat.sorinmoldovan(@)gmail.com, iar numele care apare în dreptul adresei e… Aţi ghicit! Deputat Sorin Moldovan. Bine că nu e de Yahoo!

Interesant şi ce vrea să comunice „Deputat” – o încâlceală şi mai alambicată, care să îndesească ceaţa din Legea Educaţiei.

„Am iniţiat o propunere de completare a Legii Educaţiei Naţionale cu o prevedere care instituie următoarea interdicţie: nu pot fi numite în funcţiile de director sau director adjunct rămase vacante sau care se vacantează între perioadele de concurs persoane care au ocupat respectivele funcţii în aceeaşi unitate de învăţământ până la organizarea concursului şi care nu au participat la concurs ori s-au prezentat la concurs, dar nu au fost admise.

Mai contează că e o aberaţie ce vrea să facă „Deputat”? Important e că strigă tare că deja are idei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *