Din oras

Soferul de ambulanta care a ignorat un om cazut pe strada, sanctionat cu avertisment scris

Soferul de ambulanta care a ramas impasibil la rugamintile oamenilor de a ajuta un om cazut pe strada in urma cu doua saptamani a fost sanctionat de conducerea Serviciului de Ambulanta al Judetului Cluj. In urma incidentului s-a intrunit Comisia de Disciplina, care, dupa analizarea informatiilor, a decis sanctionarea soferului cu avertisment.

“A primit avertisment scris, este monitorizat acum. Practic inseamna monitorizarea tuturor cazurilor la care merge. Asta ma intereseaza, cum se comporta la cazuri. El a spus ca a stat cu motorul pornit pentru ca nu stia daca va avea o urgenta acolo la ginecologie si trebuie sa plece mai departe. Intr-adevar el a plecat mai departe pe urma la o urgenta, doar ca trebuia sa coboare. Eu as fi coborat, asta tine de om pana la urma”, a explicat pentru Ziar de Cluj Horia Simu, managerul SAJ Cluj.

Reamintim ca un sofer de ambulanta a ignorat solicitarile trecatorilor de a interveni la un om cazut pe strada, motivand ca o alta masina, solicitata prin 112 este pe drum. Un clujean a filmat toata intamplarea.

“Omul era cazut la intersectia strazii Arges cu Paris, iar mai incolo, la Stanca, erau doua ambulante care asteptau. Cand l-am intrebat pe sofer mi-a spus ca vine masina, dar au trecut mai bine de 10 minute. Nu mi se pare normal sa se intample asta, sunt spalati pe creier de proceduri, daca omul acela avea un infarct, primele minute sunt cruciale”, ne-a spus Radu, cel care a facut filmarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *