Din oras

Șofer depistat în trafic fără permis, fără asigurare și cu droguri în mașină

Polițiștii Secției 7 Poliție Cluj-Napoca au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Platanilor, de un tânăr, de 24 de ani, din județul Maramureș, legitimând și pasagerul, de 17 ani, din județul Bistrița-Năsăud.

În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a constatat că, tânărul, de 24 de ani, nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul condus de acesta nu avea asigurare de Răspundere Civilă Auto, figurând cu certificatul de înmatriculare suspendat.

În continuare, polițiștii le-au efectuat controale corporale celor doi, iar asupra pasagerului, de 17 ani, a fost descoperit un plic de tip zip-lock care conținea o substanță incoloră.

Ulterior, la controlul autoturismului polițiștii au depistat un alt plic de tip zip-lock, cu o subtanță tip cristal incolor. Cercetăriile au fost preluate de Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca.

Tânărul, de 24 de ani, a fost testat cu aparatele din dotare, ambele rezultate fiind negative.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.