Din oras

Sofer al CTP, amenintat cu moartea de un calator recalcitrant

In doar trei ore, Compania de Transport Public a depistat in urma controalelor efectuate pe traseele din Zona Metropolitana peste 80 depersoane fara tichet de calatorie. Desi pretentiile florestenilor sunt ridicate, multi dintre acestia continua sa circule fara bilet sau abonament. Mai mult, un sofer  al CTP a fost amenintat cu moartea.

In cadrul unor actiuni de control in vederea depistarii contravenientilor pe mijloacele de transport in Zona Metropolitana, angajatii CTP au depistat in cursul zilei de ieri, in doar trei ore, 80 de persoane care au utilizat transportul CTP fara sa posede bilet de calatorie pe ruta Cluj-Napoca – Floresti.

“Au fost aplicate 80 de amenzi ca urmare a controalelor efectuate in intervalul 7-8 dimineata si respectiv 18-20. In doar trei ore 80 de floresteni au fost surprinsi calatorind in mijloacele CTP fara bilet. O parte din controale au fost realizate in parteneriat cu Inspectoratul Jandarmeriei Cluj”, a declarat Liviu Neag, directorul general al CTP.

Tot in cursul zilei de ieri soferul unui autobuz al Companiei de Transport Public care realiza o cursa pe traseul Cluj-Napoca -Valea Seaca a fost amenintat de un calator recalcitrant. Pentru calmarea si aplanarea conflictului a fost necesara interventia politiei.

“Pe linia M33, care deserveste locuitorii pe traseul Cluj-Napoca – Valea Seaca, in jurul orelor 22.30, angajatii CTP au fost obligati sa solicite interventia politiei  pentru a prelua un calator recalcitrant si care a amenintat soferul. Calatorul a refuzat sa isi plateasca tichetul de calatorie si l-a amenintat pe sofer cu moartea, motiv pentru care a trebuit ca acesta sa solicite interventia politiei”, a  afirmat directorul Liviu Neag. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *