Rautacisme

Singurul lucru care mai iese pe ușa DNA Cluj e câte un procuror în PENSIE. Ionuț Vasile poate să rămână fundaș, portar, atacant și orice altceva!

Scris de 202

hahahhaahahahahah, încă râd de faptul că ne-au fraierit pe toți cei de la DNA Cluj. Adică încă mai exista câte o speranță că poate într-o bună zi mai vedem o arestare serioasă. Dar nici vorbă de așa ceva. Prima speranță a fost că dacă au plecat Cireap și soțiorul, sigur vedem niște rechizitorii serioase. Apoi, ne-au fraierit cu pensionarea Medei Titu. Țeapaaaa! Tot nu se mișcă nimic în instituție.

Apoi ne-am luat țeapă cu pensionarea Ancăi Mărincean, cea care a fost șefa DNA Cluj. Niente, rien, nothing. Totul e mort la DNA Cluj.

Apoi a devenit șef la DNA Cluj procurorul Ionuț Vasile, cunoscut că a făcut o vendetă personală din dosarele împotriva lui Cătălin Cherecheș, primarul de la Baia Mare (n.red. not bad, not terrible – de vendetă, zic).  Dar tot țeapă s-a numit și împuternicirea acestuia. 

Și azi, IAAAAAAAAR, pe ordinea CSM s-a mai decis pensionarea unui procuror de la DNA Cluj, pe numele ei Gabriela Iancu. 

Oare și reacția dumneavoastra a fost ca cea pe care am avut-o noi: Cine e aia? 

Iată că există o Gabriela Iancu la DNA Cluj. Bine, nu vă gândiți că a excelat profesional la nivel de procuror anticorupție. Femeia a stat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj, iar pentru o pensie mai mare, practică de tip clișeu în funcțiile publice din România, s-a dus să taie frunze la câini peste drum, la DNA Cluj. Că nu, nu a condus percheziții masive la persoane corupte, nu a coordonat un flagrant cu sume mari, nu a terminat dosare cu trafic de influență (deși a avut pe mână plângeri penale cu nume de politicieni care azi conduc județul). 

Cu toate acestea, iată, CSM răspunde cerințelor: 

„Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât înaintarea către Preşedintele României a propunerii privind eliberarea din funcţie, prin pensionare, începând cu data de 01.12.2021, a doamnei IANCU GABRIELA, procuror în cadrul Serviciului Teritorial Cluj al Direcţiei Naţionale Anticorupţie”. 

 

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 4 hours Sport
  Dacă nu era Ziar de Cluj să scrie despre scandalul alcooliştilor de la U Cluj, totul se muşamaliza. Petrecăreţii au fost “sancţionaţi”. După ce a omis ştirea iniţială, presa de chitanţer uită să ne citeze
 • Acum 5 hours Jos palaria
  Regizorul clujean Gábor Tompa a fost reales în funcția de președinte al Uniunii Teatrelor din Europa
 • Acum 7 hours Din oras
  Ziar de Cluj a scris: ”Domnule Tișe, ieșiți din globul de cristal că vă înecați de la atât fum de trabuc și respirați realitățile cu care se confruntă CETĂȚENII!” Alin Tișe s-a conformat: ”Îmi cer scuze clujenilor”
 • Acum 8 hours FOTOGRAFILA
  Cum se numește primarul care-și numește ”isterici” criticii, clujeni plătitori de taxe și impozite? Care este diferența dintre un astfel de nesimțit și cei care-ți spun: “dar de ce nu pleci dacă e aşa rău?”
 • Acum 8 hours Din oras
  Rozorita a devenit (iar) sefa la APIA Cluj! PSD-ul lui Cordos, tot mai penibil!
 • Acum 10 hours In vizor
  Directoarea de la liceul din Turda care a lăsat un fost lider al interlopilor turdeni să le predea copiilor a fost demisă. Presiunea publică este mai mare decât instituția reabilitării.
 • Acum 10 hours Editorial
  Excesul de ”Moși” și ”tradiții” protembelizate, dăunează grav sănătății sufletești
 • Acum 12 hours Analiza
  IMBECILITATEA GUVERNANȚILOR: Taxele care pun și mai mare presiune pe inflație. Studiu realizat de profesori de la Academia de Studii Economice București și de la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor din cadrul UBB Cluj
 • Acum 13 hours Justitie
  Procurorii clujeni au reconstituit filmul violului de care este acuzat un polițist de la Serviciul Rutier de la IPJ Cluj
 • Acum 1 day Justitie
  JUSTIȚIE CU ORDIN DE ZI PE UNITATE: Alina Bica și Dorin Cocoș scapă de judecată în dosarul ANRP după ce faptele s-au prescris. Se încheie procesul și pentru Crinuța Dumitrean, Sergiu Diacomatu și Gheorghe Stelian, cu condamnări grele în primă instanță
 • Acum 1 day In vizor
  Dacă Emil Boc OSĂ rezolve ”monstruoasa construcție” din Piața Mărăști, va avea un ”Jos pălăria” de la noi. Emil Boc spune că piața trebuie închisă pentru că e un pericol public
 • Acum 1 day Din oras
  S-a ”rezolvat” Strada Victor Papilian, de e gata din nou să o ia la vale. ”Soluțiile alese în cazul alunecărilor de teren de pe strada din cartierul Europa ar putea agrava și mai tare situația”
 • Acum 1 day General
  SĂRĂCIE A LA CLUJ: Elevii se angajează din lipsa banilor, ceea ce duce la abandonul școlar
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE