Rautacisme

Singurul lucru care mai iese pe ușa DNA Cluj e câte un procuror în PENSIE. Ionuț Vasile poate să rămână fundaș, portar, atacant și orice altceva!

hahahhaahahahahah, încă râd de faptul că ne-au fraierit pe toți cei de la DNA Cluj. Adică încă mai exista câte o speranță că poate într-o bună zi mai vedem o arestare serioasă. Dar nici vorbă de așa ceva. Prima speranță a fost că dacă au plecat Cireap și soțiorul, sigur vedem niște rechizitorii serioase. Apoi, ne-au fraierit cu pensionarea Medei Titu. Țeapaaaa! Tot nu se mișcă nimic în instituție.

Apoi ne-am luat țeapă cu pensionarea Ancăi Mărincean, cea care a fost șefa DNA Cluj. Niente, rien, nothing. Totul e mort la DNA Cluj.

Apoi a devenit șef la DNA Cluj procurorul Ionuț Vasile, cunoscut că a făcut o vendetă personală din dosarele împotriva lui Cătălin Cherecheș, primarul de la Baia Mare (n.red. not bad, not terrible – de vendetă, zic).  Dar tot țeapă s-a numit și împuternicirea acestuia. 

Și azi, IAAAAAAAAR, pe ordinea CSM s-a mai decis pensionarea unui procuror de la DNA Cluj, pe numele ei Gabriela Iancu. 

Oare și reacția dumneavoastra a fost ca cea pe care am avut-o noi: Cine e aia? 

Iată că există o Gabriela Iancu la DNA Cluj. Bine, nu vă gândiți că a excelat profesional la nivel de procuror anticorupție. Femeia a stat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj, iar pentru o pensie mai mare, practică de tip clișeu în funcțiile publice din România, s-a dus să taie frunze la câini peste drum, la DNA Cluj. Că nu, nu a condus percheziții masive la persoane corupte, nu a coordonat un flagrant cu sume mari, nu a terminat dosare cu trafic de influență (deși a avut pe mână plângeri penale cu nume de politicieni care azi conduc județul). 

Cu toate acestea, iată, CSM răspunde cerințelor: 

„Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât înaintarea către Preşedintele României a propunerii privind eliberarea din funcţie, prin pensionare, începând cu data de 01.12.2021, a doamnei IANCU GABRIELA, procuror în cadrul Serviciului Teritorial Cluj al Direcţiei Naţionale Anticorupţie”. 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *