Eveniment

Sindicatul polițiștilor Europol: Rezultatul INML la raportul toxicologic în cazul lui Dorian Popa se pare că nu a fost influențat de cursul euro. S-a confirmat prezența în organism a canabisului și nu e de la inhalarea involuntară de la alți fumători

Medicii de la Institutul Național de Medicină Legală au dat rezultatele analizei toxicologice efectuate în cazul lui Dorian Popa.

  • Potrivit raportului legiștilor, influencerul a mințit când a declarat că, în noaptea în care a fost oprit de poliție, nu consumase canabis, ci că se aflase la o petrecere unde doar a inhalat fum de la alte persoane.
  • Analiza toxicologică în cazul lui Dorian Popa arată că influencerul a consumat canabis înainte de a se urca la volan, anunță Realitatea Plus.

Sindicatul polițiștilor Europol a revenit, vineri, cu un nou mesaj ironic în cazul lui Dorian Popa, comentând pe pagina de Facebook că rezultatul INML la raportul toxicologic al influencerului „se pare că nu a fost influențat de cursul euro”, astfel că s-a confirmat prezența în organism a canabisului și „nu e de la inhalarea involuntară de la alți fumători”.

„Pentru toți cei care ne-au certat pentru clarificările legate de incidentul cu Dorian Popa, lăsăm mai jos dovada vie că scenariul anticipat s-a îndeplinit.

Azi a fost finalizat și raportul toxicologic realizat de Institutul Național de Medicină Legală iar rezultatul se pare că nu a fost influențat de cursul euro.

S-a confirmat prezența în organism a cannabisului, și nu…nu e de la inhalarea involuntară de la alți fumători”, se arată în mesajul postat de sindicaliști.

Sindicaliștii din Poliție au publicat, duminică, un mesaj pe Facebook în care ironizează cazuri de corupție din IML, dar și cazul influencerului Dorian Popa, care ar fi fost prins la volan, vineri, sub influența canabisului.

”Probele biologice să nu fie afectate de cursul euro/ Aplicarea legii nu ține cont de brandul chiloților/ Să nu ne întâlnim cu Cheluțu la volan”, sunt câteva dintre replicile din postarea Sindicatului Europol pe rețeaua de socializare.

Dorian Popa, cunoscut influencer în rândul tinerilor, se afla sub influența canabisului la volan, când a fost oprit în trafic în urmă cu o săptămână = asta a confirmat analiza toxicologică.

CITEȘTE ȘI:

Abia ce testase nişte „curpapir” de lux: Dorian Popa, prins drogat la volanul bolidului Lamborghini