Rautacisme

Sile Puscas de la PLATINIA are nevoie de ajutorul nostru! Abia are dupa ce isi plati facturile la mall! TREBUIE sa il ajutam, sa facem cheta!

Scris de 5,061

O veste trista vine din business-ul local. Unul dintre cei mai noi milionari ai Clujului, satmareanul Sile Puscas, aciuat pe la Cluj si devenit mare dezvoltator imobiliar cu brandul PLATINIA, este pe cale sa nu mai aiba dupa ce bea apa. A pornit un “mol” care e mai tot timpul gol, a contractat furnizori pentru el si pentru apart-hotelul de 5 stele, numa’ idei inedite care cica l-au dus la sapa de cash.

Practic, marele om de afaceri Sile Puscas e pe sponci. De ce a ajuns asa? Fiindca facut promisiuni fara sustinere unei echipe manageriale, la randul ei impotenta. Pe cine credeti ca s-a gandit Sile Puscas sa aduca la Platinia “manajer”? Pe Cosmin Sandean, piaza rea care a pus in cap City Plaza. Sindean a facut si a dres si el ce a putut, fiindca Platinia “mol” e mort din fasa ca si concept, dar nu e mai putin adevarat ca si el e un lasamasatelas, impreuna cu alta inteligenta si mare experta in marketing, Dafina Suciu.

Pe Sindean l-a dat afara pana la urma, pe restul urmeaza, cert este ca furnizorii nu ar trebui sa fie vinovati pentru greselile pe care indirect Puscas si le-a asumat in numele firmei sale. Dar Puscas vede, stiti bine, mereu lucrurile ca un tepar fin, dand vina pe “menejment”, pe faptul ca e sarac, ca va plati facturile pe serviciile de care a beneficiat, dar nu stie cand. Va dati seama cat tupeu? Asa a facut si la Vocea Transilvaniei, batandu-si joc de destinele ziaristilor, pe care i-a transformat in taietori de salam media.

Asa ca ne-am gandit sa deschidem o pagina de aia de charity and fund raising, sa strangem cu totii, clujeni sau vinituri, bani pentru bietul milionar Sile Puscas, fiindca e atat de sarac ca s-ar inscrie chiar si la ajutor social la AJOFM.

Bineinteles ca nu e sarac, Sile Puscas e doar un tepar.ULTIMA ORĂ

 • Acum 2 hours Politica
  ”Pure invenții”, sau lui Vasile Dîncu ”i se arată pisica remanierii”?
 • Acum 14 hours Vocea ta
  Azi s-au demontat, pentru totdeauna, poveștile lui Emil ”OSĂ” Boc despre Oraș: ”Nimeni nu este uitat, nimeni nu este lăsat în urmă. Orașul pentru oameni, nu pentru profit. Eco, nu ego”
 • Acum 18 hours In vizor
  Cum a fost la festivalul romilor din Cluj, unde nu participă nici o autoritate publică: ”Lasă că vine Boc cu nevasta-n spinare, ca la Untold”
 • Acum 22 hours Vocea ta
  INVITAȚIE LA KHETANE PE TEMA JUSTIȚIEI SOCIALE: ”Vă invităm la un exercițiu de reflecție și solidaritate, pornind de la cazul clujenilor care locuiesc în cartierul Pata Rât al Clujului”
 • Acum 22 hours In vizor
  CLUJENII SE PLÂNG DE BETOANE, numai Emil Boc vede cu oglinda strâmbă a ”bunelor practici” și cum crește spațiul verde mai ceva ca promisiunile în campania electorală.
 • Acum 2 days In vizor
  ”Pornohaci” invitat la Zilele Comunei Jucu. Pe bani publici. De ce?
 • Acum 2 days In vizor
  Pro TEMBEL l-a omorât pe Florin Salam. Acesta susține că zvonurile sunt o exagerare. Fără să își ceară scuze, prompteriștii au șters știrea de pe site
 • Acum 2 days Jos palaria
  JOS PĂLĂRIA! Vernisaj Darius Ludwig la Khetane!
 • Acum 2 days FOTOGRAFILA
  BAȘI, ARTIFICII ÎN NOAPTE, BETOANE ȘI CLAXOANE: Bine că amicul Videanu livrează, că Emil Boc dalează. Dacă și ce e pe malul Someșului în Grigorescu e parc, atunci să ne fie nouă rușine! Că nu protestăm
 • Acum 2 days Din oras
  Garibaldi, podul care ”OSĂ” fie modernizat încă din 2014. Ecoul lui Boc, Dan Tarcea, a mai zis și el niște cuvinte despre cum ”OSĂ” fie mai frumos, mai trainic și mai arătos
 • Acum 2 days Din oras
  ZILELE CULTURII MAGHIARE DIN CLUJ-NAPOCA: Ministrul Culturii din Ungaria și nunțiul apostolic în România, la sfințirea Bisericii ”Sf. Mihail” după restaurare
 • Acum 2 days Din oras
  Emil ”OSĂ” Boc și-a sos ”Ecoul” și ”Inutilul” pe stradă să se tragă-n chip cu niște puble de gunoi inteligente. Cel mai inteligent lucru la aceste pubele este afacerea de cumetrie prin care au fost achiziționate de la ex-penelistul Doru Stoica
 • Acum 2 days Politica
  PSD: Nu susținem diminuarea schemei de compensare a prețurilor la energie, ci reglementarea pieței
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE