Politica

Show-ul in USR continua. Se intorc Gotiu si Ungureanu, ca rahatul sa fie complet?

După demisiile răsunătoare din ultima săptămâna, a fost convocată o ședința de birou județean cu membrii filialei clujene a USR.

In ședința, vicepreședinta USR Anca Serban s-a jurat ca ea nu mai are nimic de a face cu senatorul Bordei și ca acuzele care i se aduc sunt nefondate. Toată apărarea ei a fost dărâmată asemenea unui castel de nisip când președintele USR Turda (Ciprian Rigman) a spus public ca de fapt presupusa mobila pt sediul USR din Turda, nu este pt ei. Rigman a declarat ca USR Turda are toată mobila de care are nevoie și de fapt mobila “de care ar avea ei nevoie” este pt cabinetul senatorial al lui Cristian Bordei. Lucru care contravine legii. Încălcarea legii este ceva normal in biroul județean USR Cluj. Tot din banii partidului s-a amenajat și biroul senatorial, a lui Bordei, din Zorilor.(coincidenta din nou).

După închiderea call-ului cu membrii ședința a continuat in regim închis. Generalesei i s-au înmuiat stelele de pe umăr și a trecut la sentimentalisme. A încercat sa detensioneze ceea ce se întâmpla plin plânsete. A început sa plângă și sa le zică colegilor ca ea e punctul de a-și pierde serviciul din cauza partidului (nimic mai fals) și sa enumere printre lacrimi sacrificiile pe care le-a făcut ea pt partid. In acest moment credibilitatea ei este zero in rândul membrilor.

Ceilalți parlamentari clujeni, fraierii, și-au amenajat spațiile de parlamentari din banii lor, pe când Bordei (băiat deștept) și-a amenajat pe banii partidului.

Tot mai mulți membrii din USR văd ca și rezolvare a situației tensionate readucerea lui Mihai Gotiu in fruntea Biroului Județean. Gotiu, este considerat marea salvare a USR Cluj. Este singurul care are experiența necesară.

El și Ungureanu au fost maziliți de Hossu&company. Hossu nu mai e și nu mai exista nici o piedica ca ei sa își reia locurile. Se pare ca și Ungureanu își dorește sa se întoarcă in filiala clujeana.

Atata ar mai lipsi ca sa fie rahatul complet. Caci prostii de la USR Cluj nu inteleg ca tot slabiciunea useristilor a generat si plecarea lor, si aburcarea plusistilor ratati ca Molnar, Baltaretu, Bordei sau Murariu in Parlament, si a Salcudencei la capul filialei.

Totusi, sa remarcam un mic amanunt. Sergiu Hossu ramane cel mai mare papagal din istoria politica a Clujului, un prostovan luzar care a nenorocit speranta opozitiei la Cluj distrugand USR cu ambitiile lui micropenisistice. Impins de afaceristul Ovidiu Turcu in zona de putere, Hossu a facut ce a facut toata viata: a ratat, a avut ejaculare politica precoce si, cand nu a mai avut ce sa turuie, s-a carat ca un las lasandu-i pe altii sa spele rahatul.