Sex

Sex în WC-urile unei școli din Turda! Fetele sunt punctate cu steluțe. IȘJ face ceva sau doar merge în delegații?

Revoltător! Îngrijorător! Dramatic! Turdanews prezintă un fenomen răvășitor, care s-ar petrece într-o școală generală din Turda, pe care îl descrie aici.

„Situație șocantă la una dintre școlile gimnaziale din Turda, unde băieții fac sex cu fetele în WC, încă de prin clasele V-VI, iar apoi le dau ”steluțe” pe un grup social constituit special în acest sens! Evident, există și un ”top” realizat în urma ”steluțelor” primite.

Informația este cât se poate de reală, chiar dacă nu menționăm numele școlii, din anumite considerente.

Conform informațiilor pe care le avem, există și o fată din clasa a VI-a care a rămas însărcinată, în urma relațiilor sexuale pe care le-a avut, cel mai probabil fără a avea minime cunoștințe de protejare. Iar în ultimii ani, astfel de incidente s-au produs la mai multe școli din zona Turzii.”

turdanews.ro spune că, pe lângă această situație îngrozitoare, în școala respectivă mai sunt și alte nebunii care se petrec.

„S-au sesizat și cazuri în care copii din învățământul gimnazial au ajus să se drogheze (de consum de alcool nici nu mai are rost să pomenim), fără deosebire că sunt fete sau băieți, fiind situații când minorii s-au prezentat la școală sub influența substanțelor de acest gen. Iar cazul n-a constituit o ”mare problemă”, deși au fost părinți care s-au scandalizat, în momentul în care au aflat.

Chiar dacă situația se agravează de la un an la altul, încă nu există poziții publice privind măsurile care ar trebui aplicate pentru ca astfel de incidente să nu se mai întâmple. De regulă, conducerile școlilor preferă să mușamalizeze și să treacă totul sub tăcere, pentru a nu face «școala de rușine»”, scrie Turda News.

 Nouă ni se pare că primul lucru pe care ar trebui să îl facă ziaristul Gelu Florea, cel care semnează articolul, ar fi să dea dovadă de responsabilitate și să se adreseze conducerii școlii respective și Inspectoratului Școlar Județean. Nu pentru a face rost de subiecte de cancan, ci în primul rând pentru protejarea copiilor și luarea de măsuri.

Înțelegem că nu a menționat numele școlii pentru a nu crea isterie, dar acei copii trebuie salvați!

Dar și mai important este dacă Inspectoratul Școlar și Poliția Județeană s-au autosesizat în urma articolului publicat. Și conducerile școlilor județene din Turda ar trebui să se autosesizeze și să își pornească propriile anchete în școli, pentru că cine știe de unde mai pot apărea surprize. Credem că niciun director de școală nu ar trebui să doarmă liniștit la noapte. Că părinții sigur nu dorm. Treziți-vă cu toții! Fum fără foc nu iese.