Rautacisme

Senatorul nimănui, V.C. Lungu și-a tipărit o autolimbă în fund

Scris de 758

Vasile-Cristian Lungu, senator de Sălaj și președintele PMP Cluj este unul din mulții politicieni de care nu au auzit decât mica, ticu, soțul, soția și poate prietenii. Doi ani a frecat menta prin Senat și acum îl ia disperarea că vin alegerile locale și pulimea habar nu are cine e V.C. Lungu. Cu disperarea suflându-i rece în ceafă, domnul senator de Sălaj pripășit pe la Cluj, și-a tipărit o autolimbă în fund atât de penibilă că dacă s-ar șterge cu ea în partea dorsală, acea zonă a trupului său ar râde cu lacrimi.

V.C Lungu a scormonit în puțul gândirii sale și a născocit un interviu pe care suntem siguri că și l-a luat singur, un articol în care condamnă vaccinarea împotriva virusului HPV (din cauza căruia milioane de femei își distrug viața sau, și mai grav, mor) și o așa zisă campanie pentru alegerea primarilor din două tururi. Tocmai ei, PMP-iștii lui Băse susțin acum alegerea primarului din două tururi după ce au susținut inițial alegerile dintr-un singur tur. Bravo și sincere felicitări!

Mai lipsește ca V.C Lungu să o înscrie în PMP Cluj pe distinsa doamnă care a împânzit țara cu panouri împotriva vaccinului antigripal în plină epidemie de gripă.

Senatorul necunoscut se laudă că s-a întors în țară după ce s-a școlit temeinic în SUA. Acolo a învățat că trebuie să ofere ceva comunității și cică s-a întors în România, în 2016, cu gândul să redea comunității în care s-a născut ceea ce îi datorează. În afară de fițuica aceasta penibilă nu a dăruit nimic concret societății. Poate era mai util dacă rămânea în SUA, nu de alta, dar President Trump probabil are nevoie de mână de lucru pentru mărețul zid de la granița cu Mexic. Așa ar fi scutit România de încă un politician care papă degeaba indemnizația de parlamentar.

Am aruncat o privire peste statisticile despre activitatea lui V.C. Lungu din primii doi ani de mandat. Sunt zdrobitoare, cutremurătoare, năucitoare ca ciocanul lui Thor: 62 propuneri legislative, 12 declarații politice, 59 întrebări, 35 interpelări, 6 interpelări adresate primului ministru, 34 luări de cuvânt în plen și 5 moțiuni. Ca idee, vă spun că adormitul Mihai Goțiu este cel mai activ senator din România și are 641 de luări de cuvânt.

Atât a putut V.C Lungu! Asta e! 16 ani în SUA au fost degeaba.

Așa arată fițuica lui V.C.Lungu:

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 19 mins Rautacisme
  Eh, Marcel Bonţidean, zis şi “Nicolaie”… a semnat cu Securitatea, dar măcar n-a turnat
 • Acum 32 mins In vizor
  Pe Boc îl lasă nervii din ce în ce mai des. Clujenii care-l critică sunt “isterici”, “iubitori de noroi”… Acum l-a numit “idiot” pe cel care a avut “tupeul” să-i numească “centura de Diamant” “un eşec”
 • Acum 1 hour Din oras
  Primăria Cluj-Napoca susţine: “Lucrările de modernizare a străzii Iuliu Maniu, finalizate la timp”. Colegii de la Gazeta de Cluj au descoperit în teren contrariul. Şi cum nu zice municipalitatea nimic despre mizeria de pe Bolyai
 • Acum 3 hours In vizor
  Autostrada Transilvania se conectează prin drum expres, aflat în grafic de execuţie, dar NU cu Centura Clujului (care NU există), ci cu cea a Oradiei (care există)
 • Acum 3 hours Politica
  Falimentul Euroins: ASF a retras proiectul de plafonare a prețurilor la RCA. Guvernul urma să îl discute astăzi. Vezi cu ce explicații vin cei de la ASF
 • Acum 4 hours In vizor
  O VESTE RECONFORTANTĂ: PUZ nou pentru reglementarea urbanistică a ariei protejate Cheile Turzii
 • Acum 5 hours Din oras
  Reabilitarea clădirii fostului Hotel Melody, investiție de peste 1 milion de euro, cu sprijin de la Budapesta
 • Acum 6 hours Din oras
  TRAGEDIE la Pata Rât: O locuință și alte anexe improvizate au fost cuprinse de flăcări. Un bărbat a murit
 • Acum 15 hours Politica
  O ȚARĂ CU NERVII PE MOAȚE
 • Acum 20 hours PubliNews
  Femeia anteprenor și inspirație pentru noi începuturi
 • Acum 21 hours PubliNews
  Grupul IULIUS a montat panouri fotovoltaice pe toate proprietăţile din portofoliu, inclusiv pe Iulius Mall Cluj, care vor produce 5.500 MWh anual, la nivel de grup
 • Acum 21 hours Politica
  Marcel Ciolacu vrea să accelereze reforma pensiilor speciale, în ciuda opoziției puternice a lui Nicolae Ciucă
 • Acum 21 hours Straineze
  Deși UEFA le-a spus să-și vadă de treaba lor, Federația Maghiară de Fotbal insistă cu harta Ungariei Mari. De ce? Că bancherașul lui Viktor Orban, un oligarh conectat la afaceri cu Rusia, trebuie să-și facă numărul revizionist
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE