Rautacisme

Senatorul nimănui, V.C. Lungu și-a tipărit o autolimbă în fund

Vasile-Cristian Lungu, senator de Sălaj și președintele PMP Cluj este unul din mulții politicieni de care nu au auzit decât mica, ticu, soțul, soția și poate prietenii. Doi ani a frecat menta prin Senat și acum îl ia disperarea că vin alegerile locale și pulimea habar nu are cine e V.C. Lungu. Cu disperarea suflându-i rece în ceafă, domnul senator de Sălaj pripășit pe la Cluj, și-a tipărit o autolimbă în fund atât de penibilă că dacă s-ar șterge cu ea în partea dorsală, acea zonă a trupului său ar râde cu lacrimi.

V.C Lungu a scormonit în puțul gândirii sale și a născocit un interviu pe care suntem siguri că și l-a luat singur, un articol în care condamnă vaccinarea împotriva virusului HPV (din cauza căruia milioane de femei își distrug viața sau, și mai grav, mor) și o așa zisă campanie pentru alegerea primarilor din două tururi. Tocmai ei, PMP-iștii lui Băse susțin acum alegerea primarului din două tururi după ce au susținut inițial alegerile dintr-un singur tur. Bravo și sincere felicitări!

Mai lipsește ca V.C Lungu să o înscrie în PMP Cluj pe distinsa doamnă care a împânzit țara cu panouri împotriva vaccinului antigripal în plină epidemie de gripă.

Senatorul necunoscut se laudă că s-a întors în țară după ce s-a școlit temeinic în SUA. Acolo a învățat că trebuie să ofere ceva comunității și cică s-a întors în România, în 2016, cu gândul să redea comunității în care s-a născut ceea ce îi datorează. În afară de fițuica aceasta penibilă nu a dăruit nimic concret societății. Poate era mai util dacă rămânea în SUA, nu de alta, dar President Trump probabil are nevoie de mână de lucru pentru mărețul zid de la granița cu Mexic. Așa ar fi scutit România de încă un politician care papă degeaba indemnizația de parlamentar.

Am aruncat o privire peste statisticile despre activitatea lui V.C. Lungu din primii doi ani de mandat. Sunt zdrobitoare, cutremurătoare, năucitoare ca ciocanul lui Thor: 62 propuneri legislative, 12 declarații politice, 59 întrebări, 35 interpelări, 6 interpelări adresate primului ministru, 34 luări de cuvânt în plen și 5 moțiuni. Ca idee, vă spun că adormitul Mihai Goțiu este cel mai activ senator din România și are 641 de luări de cuvânt.

Atât a putut V.C Lungu! Asta e! 16 ani în SUA au fost degeaba.

Așa arată fițuica lui V.C.Lungu:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *