Din oras

Senatorul Cordos despre implicarea sa in dosarul sifonarii informatiilor DNA: Sunt niste neadevaruri

La fel ca Remus Lapusan si Ioan Oleleu, si senatorul PSD Alexandru Cordos neaga ca ar avea vreo implicare in dosarul sifonarii informatiilor de la DNA Cluj. Zilele trecute Gazeta de Cluj publica informatia ca greii PSD Cluj erau cei care primeau informatii nedestinate publicitatii de la Valentin Tatar, politist judiciar al DNA, care este finul senatorului Cordos.

 

In ciuda informatiilor publicate de Gazeta de Cluj, potrivit carora ofiterul DNA Valentin Tatar furniza informatii senatorului Alexandru Cordos, consilierului judetean Remus Lapusan si vicelui CJ Ioan Oleleu si ca acestia ar fi cercetati penal, senatorul Cordos, nasul lui Tatar spune ca nu a avut niciodata alte discutii decat cele legate de familie.

“Sunt niste neadevaruri. Nu am ascuns niciodata relatiile de familie. Am mai spus, relatiile de familie sunt una, iar activitatile profesionale sunt altceva. Niciodata nu am avut alte discutii cu cei din familia mea, sau cei din familia mea largita si in special in acest caz, decat despre lucruri legate de familie”, a precizat Alexandru Cordos pentru Ziar de Cluj.

Valentin Tatar a recunoscut ca a transmis mai multe informatii nedestinate publicitatii, din doua dosare penale, unor persoane. A fost condamnat la 1 an si jumatate de inchisoare cu termen de supraveghere de 2 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *