Politica

Senatorii de Cluj, muti in Palamentul Romaniei

Scris de 354

Cei patru senatori pe care clujenii i-au trimis in Parlamentul Romaniei nu sunt printre cei mai vocali alesi ai neamului. Anul acesta, unii dintre ei nu au adresat nici macar o intrebare de cand au fost votati, in timp ce altii au luat cuvantul in plen de prea putine ori ca sa se faca observati.

Senatorul Alexandru Cordos a avut 38 de intrebari anul acesta, legate de eficienta politiei locale, locurile de cazare pentru studenti, stadiul lucrarilor la autostrada Sebes-Turda sau cresterea consumului de droguri in Romania. Interpelari a avut 20, printre care si una legata de infiintarea unui muzeu al sticlei in Turda. Anul acesta, Cordos a adresat trei intrebari primului ministru, iar in plen a luat cuvantul de 16 ori.

Laszlo Attila nu a avut nicio intrebare de cand a fost asezat pe scaunul de senator. A avut o singura interpelare, in 2013, si nicio intrebare adresata primului ministru. In plen, a luat cuvantul de peste 80 de ori anul acesta.

Marius Nicoara a avut o singura intrebare anul acesta, legata de bunurile confiscate care in faza de urmarire penala pot fi valorificate anticipat. Interpelari a avut patru anul acesta, iar intrebari adresate primului ministru, trei. In plen a luat cuvantul de opt ori in 2015.

Alin Tise a avut 44 de intrebari anul acesta si 21 de interpelari. Primului ministru i-a adresat o singura intrebare, legata de fondurile europene 2014-2020, iar in plen a luat cuvantul de 29 de ori. ULTIMA ORĂ

 • Acum 4 hours Politica
  ACUM SE VA VEDEA DACĂ PRIMEAZĂ ”BLIDUL” ÎN FAȚA VOCAȚIEI: Vârsta de pensionare va crește la 65 de ani pentru militari, diplomați, personalul auxiliar din instanțe. Impozit de 30% pentru o cotă din pensiile speciale. Pensiile magistraților aflate în plată se vor recalcula
 • Acum 5 hours FOTOGRAFILA
  Cât a durat ”asfaltarea” ”înainte de termen” a străzii Dragalina? Ei, bine, se sparge la loc. ”Nu e vina lor”, ci a celor care au lăsat niște țeavă pe dinafară
 • Acum 6 hours Rautacisme
  Întrebare a la Radio Erevan: Ce OSĂ conțină Parcul Gh. Dima din Zorilor, care trebuia licitat încă de anul trecut? OSĂ conțină beton și dale. Și 1001 povești despre arbori în plus
 • Acum 7 hours General
  Ciolacu: Președinta Ungariei a făcut declarații total inacceptabile, cu caracter revizionist pe tema Transilvaniei
 • Acum 8 hours Politica
  PROASTA COMUNICARE A PSD ÎN GREVA PROFESORILOR: Când nu s-a respectat niciodată Legea care acordă 6% din PIB Educației, să vii să contracarezi ”dreptul la grevă” cu ”dreptul la educație”, înseamnă să ai consilieri extrem de proști!
 • Acum 9 hours Eveniment
  Președintele sindicatelor din Educație: ”În momentul de față vorbim de amânarea examenelor”
 • Acum 9 hours Editorial
  Dervișii rotitori de la Guvernare
 • Acum 10 hours In vizor
  Le-au trebuit PATRU ani de la concursul de soluții pentru a ajunge, în sfârșit, să prezinte Comisiei de Urbanism (de Cumetrie din ”bocărie”) reamenajarea Cetățuii!
 • Acum 11 hours Sport
  Dan Petrescu a sărit la bătaie cu propriul jucător și i-a bătut obrazul lui Hagi
 • Acum 11 hours Eveniment
  Greva din învăţământ continuă: ”Guvernul trebuie să înțeleagă, măcar acum, în al doisprezecelea ceas”
 • Acum 12 hours Politica
  OPTIMISM: Vasile Dîncu susține că ”rotativa” OSĂ se facă
 • Acum 13 hours Politica
  ROTATIVA S-A ÎNȚEPENIT ÎN SARABANDA GREVELOR: Angajaţii CFR protestează luni în faţa Ministerului Transporturilor
 • Acum 23 hours Straineze
  După numărarea a 98% dintre voturi, Erdogan a câștigat alegerile prezidențiale inclusiv în numărătoarea opoziției
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE