PubliNews

Sejur ultra last minute în Orașul de Aur 2015 – Praga!

Este perioada concediilor și a evadărilor din cotidian. Pentru persoanele care doresc să cuprindă cât mai multe obiecte în această vară, Alis Holidays propune o escapadă ultra last minute în Orasul de Aur al Europei în 2015 – Praga! City-break-ul se întinde pe o perioadă de 4 zile și cuprinde cele mai importante obiective turistice ale celui mai vizitat oras din Europa de Est.

Praga este locul ideal al unui sejur scurt și reușit în care poți îmbina plimbările de pe timpul zilei pe străduțele înguste și cele de la diversele obiective importante cu viața de noapte vibrantă a orașului, o față a citadelei care se dezlanțuie odata cu miezul nopții și care va surprinde orice turist.

Ne-am gândit să introducem acest sejur last minute în minunata capitală a Cehiei deoarece pe lângă istoria care ne apropie – Cehia a devenit stat de sine independent în 1918 ca și România și a scapat de comunism la fel ca noi, în 1989 – vestitul Oraș de Aur aduce un aer fresh, demn de o adevarată metropolă occidentală”, declară directorul general al companiei Alis Holidays, Florin Crișan.

Praga reprezintă contopirea a 2 așezări istorice (Vysehrad și Praga). Aceasta atrage prin frumusețile arhitecturale ale castelelor, palatelor, bisericilor, turnurilor, aleilor dar și prin parcuri, grădini și panoramă. Denumit ,,Orașul celor 100 de turnuri”, pasionații de istorie și asezări gradioase vor putea să admire: orașul Vechi – Turnul cu Ceasul Astronomic și Primaria Old Town; Podul Charles; panorama Castelului Pragăi.

,,Deoarece Praga este considerat “raiul gurmanzilor”  ne-am gândit să includem ca și opțiune în cadrul city-break-ului pentru turiștii noștri o seară boemiană într-un restaurant tradițional din Praga, care va conține un meniu specific zonei, bere, muzică tradițională și dansuri populare din Cehia”, completează directorul general al companiei.

Acest tip de sejur conține tarife speciale în funcție de perioada aleasă. Spre exemplu, city break Praga cu plecare din 6 august 2015, 2 nopţi cazare la hotel 3* în Praga, cu mic dejun, transport cu autocarul și ghid turistic pe întreg parcursul sejurului, la prețul de 113 euro (oferta last minute). Plecările de vară vor fi din Cluj Napoca în data de: 6 august și 20 august.

Alis Holidays reprezintă una din cele mai active agenții de turism din Transilvania, facând parte din grupul Alis care deține o experiență de peste 10 ani in transportul de persoane. Agenția se axează pe turism intern/extern, charter autocar, sejururi și circuite, tabere si excursii, pelerinaje, croaziere etc. În plus, Alis Holidays a devenit tour-operator pentru Litoralul românesc, Bulgaria, Grecia, Turcia – Kusadasi. Pentru mai multe detalii: www.alisholidays.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *