Din oras

Șeful secției 6 Poliție Rurală Florești, rănit grav în accidentul de pe Calea Florești, are nevoie de sânge

Bărbatul rănit grav în accidentul de pe Calea Florești la ieșirea din Cluj-Napoca este Florea Daniel, șeful secției 6 Poliție Rurală Florești.

Colegii din IPJ Cluj au transmis un mesaj de susținere și fac apel la toți clujenii să doneze sânge pentru a-l ajuta pe colegul lor. 

Îi suntem alături în aceste moment grele atât pentru el cât și pentru noi. Îl așteptăm cât mai curând să fie alături de noi. 

Florea Daniel Cristian se afla internat la chirurie I si are nevoie urgenta de sânge grupa AII Rh pozitiv.Se poate dona indiferent de grupa de sânge incepand cu ziua de luni la Centrul de Transfuzii de pe str Balcescu nr 18 (7.30-13.30) cu specificatia pentru Florea Daniel Cristian internat la Chirurgie I

Bărbatul de 44 de ani a suferit un traumatism toracic cu sângerare internă în urma accidentului de sâmbăta dimineața de pe Calea Florești. Accidentul a fost provocat de un tânăr de 20 de ani din Bratca județul Bihor care nu deținea permis de conducere. Acesta este cercetat pentru vătămare corporală din culpă și conducerea unui autoturism fără permis.

Citește și:

Trei persoane au fost rănite într-un accident petrecut la ieșirea din Cluj-Napoca spre Florești. O autospecială a fost acroșată – FOTO, VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *