Din oras

Se scumpește parcarea de la Sala Polivalentă

Directorul Sălii Polivalente, Ionuț Rusu, a declarat că va propune creșterea prețurilor pentru parcarea subterană, care în acest moment este de 1 leu/oră. 

„Prețurile pe care le practicăm sunt foarte mici tocmai pentru a încuraja lumea să nu mai parcheze mașina în centrul orașului. Parcarea în centru este 7 lei pe oră, iar la noi, de 1 leu pe oră. Probabil că vom interveni pe aceste prețuri, pentru că gradul de ocupare este foarte ridicat în zilele de weekend, de 100%, și vom regla din tarif, vom crește puțin prețul”, a declarat directorul Sălii Polivalente.

Emil Boc mereu a oferit ca și alternativă pentru clujeni parcările de la Sala Polivalentă și de la Cluj Arena pentru a-i descuraja să meargă cu mașina în centru. Acesta este și motivul prețurilor foarte mici cimprativ cu parcările din zona centrală. 

În acest moment, din totalul de 450 de locuri de parcare de la Sala Polivalentă, 200 sunt cu abonament. Ionuț Rusu a mai menționat că se va face o analiză ce va fi înaintate spre aprobare Consiliului Local Cluj-Napoca, iar din vară tarifele ar putea fi majorate. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *