Editorial

Se pare că Pomohaci își făcuse “fermă” de minori la Moșuni…

… și, cu complicitatea apropiaților săi, a profitat de aceștia.

Nu-i treaba mea să judec, va fi treaba judecătorilor, dar am obligația să constat nimicnicia sufletească a acestui “slujitor al lui Dumnezeu”, care este, de fapt un corupător, fix după definițiile Sfintelor Scripturi. Dar și nimicnicia sufletească a complicilor acestui corupător, a celor care au știut, dar au păstrat pentru ei și bârfele de pe la ulucile gardului, despre abuzul produs asupra unor copii, despre distrugerea sufletului acestora. Și vorbesc despre complici care se manifestă stupid și zgomotos chiar și acum când Adevărul iese la untdelemnul la suprafață.

Credeți că o fac din credința faptului că sunt convinși de nevinovăția lui Pomohaci?

Nu!

O fac din cauză că atât de schimosnosit și vândut banilor le este sufletul, încât nu mai pot trăi în afara sistemului strâmb croit acum câteva zeci de ani de acest corupător. O fac din complicitate, unii poate chiar or fi și abuzat de aceste complicități. O fac de chirciți sufletește ce sunt.

Trist este faptul că toți acești meschini se dau oameni cu frică de Dumnezeu.

Care Dumnezeu?

Că Dumnezeu nu zice nicăieri că trebuie să-ți chircești sufletul pentr bani. Nicăieri nu zice că ai voie să abuzezi de neștiința copiilor, că ai dreptul de a le schimonosi sufletul după chipul și asemănarea sufletului tău.

Nu.

Dumnezeu și Fiul vorbesc despre dragoste, iubire, compasiune, milă. Despre averi sufletești nu poleieli de agoniseală materială. Ne vorbesc despre aurul faptelor bune acumulate pe Pământ, nu despre noroiul caselor, mașinilor și conturilor pe care nu o să le luați cu voi în Ceruri.

Iar fățărnicia aceea cu “fă ce zice popa, nu ce face popa”, lăsați-o pentru asistații mintal care-și găsesc scuze în a mai patina pe fermitatea credinței personale.

Eu nu sunt credincios “cu diplomă” așa cum se declară 90% dintre cei care cred că târâtul pe coate și pe genunchi și pupatul moaștelor le salvează sufletul nemuritor după ce și l-au pocit în nimicnicii tot anul.

Așa că vă zic: RUȘINE! Vă știți voi care, mai ales COMPLICII.

După episodul explicit în care Pomohaci cu vocea lui mieroasă de corupător îi propune sex pe bani unui minor de 17 ani, șocat citesc mărturia unui om care la 13 ani a fost abuzat sexual timp de 2 ani de către acelși fals slujitor al lui Dumnezeu. “Pomohaci m-a violat cand aveam 13 ani!” – aceasta este esența mărturilei cutremurătoare a unui om. Veți citi azi interviul, îl vom reda la televiziunea local NCN; victima va depune mărturie în fața procurorilor. Nu este nimic de ascuns.

Cu atât mai năucitoare a fost reacția neoamenilor din Secta lui Pomohaci care a venit prompt și stupid în comentarii de o nimicnicie sufletească de te cutremuri.

Ceea ce îmi întărește afirmația de la început: aceștia sunt complicii corupătorului, Justiția ar trebui să-i trateze ca atare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *