Din oras

Se muta laboratorul de la Clinica de Diabet. Zvonurile privind desfiintarea clinicii, infirmate de oficialii SCJU

Laboratorul Sectiei Clinice de Diabet a Spitalului Clinic Judetean va fi mutat de anul viitor. Masura nu va afecta pacientii sau personalul, arata conducerea Spitalului. Totodata acestia infirma zvonurile conform carora Sectia de Diabet urma sa fie preluata de cea de Endocrinologie.

“Punctul de Laborator din Sectia Clinica Diabet, ca urmare a reorganizarii Laboratorului central de analize medicale, se va muta intr-o alta locatie incepand cu luna februarie a anului 2016. Motivele care au stat la baza acestei decizii au fost eficientizarea activitatii Laboratorului de Analize Medicale. Pacientii internati in Sectia Clinica de Diabet precum si pacientii internati in sectiile spitalului nu vor avea de suferit ca urmare a reorganizarii Laboratorului de analize medicale. In locul punctului de Laborator de la Sectia Clinica Diabet Zaharat, Nutritie si Boli Metabolice se va infiinta un punct de recoltare pentru pacientii din ambulatorul integrat al spitalului, punct de recoltare care vine in intampinarea pacientilor care necesita analize medicale in ambulatoriu”, arata conducerea SCJU.

Masurile luate ii nemultumesc pe multi dintre angajati, mai ales ca pe holurile spitalului se vorbeste ca se va desfiinta Sectia de Diabet. In replica, oficialii SCJU vin sa infirme zvonurile, dar lasa loc de interpretari.

“In cursul anului 2015 nu a fost efectuata nicio modificare in structura organizatorica a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Cluj-Napoca, prin care sa se desfiinteze Sectia Clinica Diabet Zaharat, Nutritie si Boli Metabolice, respectiv sa se propuna intrarea Sectiei Clinice Diabet in subordinea Sectiei Clinice Endocrinologie”, au aratat oficialii spitalului.

Centrul Clinic de Diabet dispune de 30 de paturi, sase cabinete de consultatie de specialitate si un cabinet picior diabetic. De asemenea, aici inca mai functioneaza, pana in februarie un punct de lucru al Laboratorului de Analize Medicale al SCJU.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *