In vizor

Se montează stâlpișori pe Titulescu: mașinile nu vor mai putea fi parcate pe trotuar

După ce Primăria a eliminat parcările de pe bulevardul Nicolae Titulescu pentru a face loc benzii dedicate mijloacelor de transport în comun, clujenii au început să își parcheze mașinile pe trotuar spre nemulțumirea locuitorilor din zonă. 

Treptat spațiul verde a dispărut distrus de roțile mașinilor, iar trotuarele s-au umplut de noroi. Poliția Locală a asitat impasibilă în ciuda numeroaselor reclamații venite din partea cetățenilor. Nicio amendă, nicio mașină ridicată ceea ce a încurajat în continuare parcarea pe trotuar. 

După doi ani RADP a decis în sfârșit să ia măsuri și au început să monteze stâlpișori pentru ca mașinile să nu mai aibă acces pe trotuare. Pentru început au montat stâlpișori în zona fără copaci, dar locuitorii din zonă speră că vor găsi o soluție pe tot tronsonul benzii dedicate. 

În același timp, toți cei care au rămas fără locuri de parcare așteaptă că Primăria să rezolve și această problemă și să construiască unul din multe pakinguri pe care le-a promis pentru cartierul Gheorgheni. 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *