In vizor

Se întorc proiectele imobiliare pe masa Consiliului Local Florești. Un dezvoltator promite că va construi o grădiniță dacă i se aprobă proiectul cu șapte blocuri

Scris de 375

Dezvoltatorii imobiliari din Florești încearcă din nou să obțină votul Consiliului Local Florești pentru proiectele lor. De la preluarea mandatului de către actualii consilieri locali nu a fost aprobat niciun proiect imobiliar nou. Unul dintre dezvoltatorii care vrea să construiască șapte blocuri chiar promite că va ridica și o grădiniță dacă proiectul lui va fi votat de către Consiliul Local. 

Astfel, sunt 6 proiecte de PUZ-uri pe ordinea de zi a Ședinței Consiliului Local Florești din 20 mai:

1. Elaborare PUD pentru construire două imobile de locuințe colective cu regim de înălțime P+2E+M, sat Florești, strada Florilor fn. 

2. Elaborare PUZ pentru construire sala de sport cu tribună 180 de locuri și construire bazin didactic școlar, sat Florești, strada Carpați nr. 10.

3. Elaborare PUZ pentru construire grădiniță D+P+E și un ansamblu de 7 locuințe colective dintre care 5 imobile S+P+3E+Er, un imobil S+P+3E și un imobil S+P+3E cu parter comercial, sat Florești, str. Abator f.n

4. Elaborare PUZ pentru construire ansamblu de locuințe colective cu regim de înălțime (S)+D+P+3E+Er, Florești, stra Tineretului F.N.

5. Elaborare PUD pentru construire imobil de locuințe colective cu regim de înălțime P+E+Er, sat Florești, str. Tineretului F.N.

6. Elaborare PUZ pentru construire un imobil de locuințe colective cu regim de înălțime D+P+5E cu funcțiuni mixte la parter și un imobil de locuințe colective cu regim de înălțime D+P+3E+Er.

Ședinta comisiei nr.4 (Urbanism) va avea loc în data de 19 mai de la ora 15,00 în sala de Consiliu Local. Sedința comisiei de urbanism este publică și poate să participe orcine dorește.

Pentru a putea lua cuvântul cei interesați pot să trimită un email pe adresa Primăriei Florești în care să specifice la ce punct doresc să ia cuvântul.

De asemenea, doritprii pot să se înscrie să ia cuvântul și în ședința de Consiliu Local din data de 20 mai. Aceasta are loc online de la ora 11,00.ULTIMA ORĂ

 • Acum 5 hours PubliNews
  Prima finantare blue IFC sprijina, prin BT, folosirea sustenabila a apei
 • Acum 12 hours Din oras
  Fiindcă de peste un deceniu cablurile din Cluj-Napoca nu au fost integral îngropate, un clujean cere prin bugetarea participativă măcar înălțarea cablurilor care pot fi atinse cu mâna
 • Acum 13 hours Politica
  #ECHIPA_CÂȘTIGĂTOARE a pierdut și președinția Sectorului 3 București. Așteptăm, cu interes, ziua ejectării din fruntea Senatului
 • Acum 13 hours In vizor
  Hop și Boc să se lipească de imaginea celor 8 bacalaureați de nota 10 din acest an! Ar trebui să ne fie rușine, nu să ne felicităm!
 • Acum 14 hours Politica
  Guvernul, măciucă la buzunarele românilor: Crește impozitul pe dividende de la 5% la 8% începând de anul viitor. Cresc accizele la alcool și tutun, cresc impozitele la jocurile de noroc, TVA pentru băuturile cu zahăr crește la 19%
 • Acum 15 hours Sanatate
  În două săptămâni, numărul clujenilor internați cu COVID-19 s-a dublat. N-am scăpat de pandemie
 • Acum 15 hours Politica
  PSD declanșează alegeri în organizațiile care au câștigat alegerile locale din 2020, iar în celelalte organizații începe ”reorganizarea”. Filiala Cluj a ”înfrânt” pe linie
 • Acum 15 hours Din oras
  Încă un ”rând” de amânare de termen pentru licitația de proiectare și execuție a metroului din Cluj
 • Acum 15 hours Din oras
  Accident pe Regele Ferdinand, în față la Central: șoferul a pierdut controlul volanului și a intrat pe trotuar
 • Acum 15 hours Politica
  S-A DAT COMANDA: REPER, Dacian Cioloș, în barca noului partid, ADUNAREA! Încă trei parlamentari au părăsit azi USR
 • Acum 16 hours PubliNews
  Ferestre și uși la preț de producător, exclusiv pentru bistrițeni, de la TeraGlass
 • Acum 16 hours Din oras
  „Modernizarea locurilor de joacă” părăginite din Cluj-Napoca, solicitată prin procesul de bugetare participativă: „Unele locuri de joacă nu au mai fost modernizate de mult timp”
 • Acum 17 hours In vizor
  Sindicaliștii din Penitenciarul Gherla aduc acuze grave actualului șef al Secției Exterioare de femei Cluj-Napoca: ”Probleme cu alcoolul. Înjură subordonații. Nu a fost sancționat”
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE