In vizor

Se întorc proiectele imobiliare pe masa Consiliului Local Florești. Un dezvoltator promite că va construi o grădiniță dacă i se aprobă proiectul cu șapte blocuri

Scris de 375

Dezvoltatorii imobiliari din Florești încearcă din nou să obțină votul Consiliului Local Florești pentru proiectele lor. De la preluarea mandatului de către actualii consilieri locali nu a fost aprobat niciun proiect imobiliar nou. Unul dintre dezvoltatorii care vrea să construiască șapte blocuri chiar promite că va ridica și o grădiniță dacă proiectul lui va fi votat de către Consiliul Local. 

Astfel, sunt 6 proiecte de PUZ-uri pe ordinea de zi a Ședinței Consiliului Local Florești din 20 mai:

1. Elaborare PUD pentru construire două imobile de locuințe colective cu regim de înălțime P+2E+M, sat Florești, strada Florilor fn. 

2. Elaborare PUZ pentru construire sala de sport cu tribună 180 de locuri și construire bazin didactic școlar, sat Florești, strada Carpați nr. 10.

3. Elaborare PUZ pentru construire grădiniță D+P+E și un ansamblu de 7 locuințe colective dintre care 5 imobile S+P+3E+Er, un imobil S+P+3E și un imobil S+P+3E cu parter comercial, sat Florești, str. Abator f.n

4. Elaborare PUZ pentru construire ansamblu de locuințe colective cu regim de înălțime (S)+D+P+3E+Er, Florești, stra Tineretului F.N.

5. Elaborare PUD pentru construire imobil de locuințe colective cu regim de înălțime P+E+Er, sat Florești, str. Tineretului F.N.

6. Elaborare PUZ pentru construire un imobil de locuințe colective cu regim de înălțime D+P+5E cu funcțiuni mixte la parter și un imobil de locuințe colective cu regim de înălțime D+P+3E+Er.

Ședinta comisiei nr.4 (Urbanism) va avea loc în data de 19 mai de la ora 15,00 în sala de Consiliu Local. Sedința comisiei de urbanism este publică și poate să participe orcine dorește.

Pentru a putea lua cuvântul cei interesați pot să trimită un email pe adresa Primăriei Florești în care să specifice la ce punct doresc să ia cuvântul.

De asemenea, doritprii pot să se înscrie să ia cuvântul și în ședința de Consiliu Local din data de 20 mai. Aceasta are loc online de la ora 11,00.ULTIMA ORĂ

 • Acum 3 hours Politica
  De la semnarea Proiectului în valoare de 60 de milioane de euro pentru digitalizare în regiunea de Nord-Vest a României a lipsit președintele CJ Cluj
 • Acum 4 hours Politica
  Rafila, reacție la dosarele de șpagă din sistemul medical: ”E inacceptabil ca personalul să primească bunuri materiale în schimbul serviciilor pe care le oferă. Recunoştinţa poate fi exprimată prin flori sau bomboane”
 • Acum 6 hours Din oras
  MAI UȘOR CU ANUNȚUL DE ANGAJARE PE SCĂRI! LEGAL, discriminarea în cuprinsul unui anunţ de angajare, pe criteriul genului şi al aspectului fizic ESTE INTERZISĂ
 • Acum 17 hours Sport
  BUN SABĂU, BUNI JUCĂTORII U CLUJ! FC U Craiova – U Cluj 5-0, în etapa a 24-a din Superliga. Mai bine antrena Șurubaru, și așa ia bani degeaba
 • Acum 22 hours In vizor
  FELICITĂRI, FAINE LUCRĂRI! ”Dottore” Bode a fost bun și ca ministru al Transporturilor
 • Acum 23 hours PubliNews
  TeraPlast, cel mai mare producător român de materiale de construcții, a încheiat 2022 cu afaceri de 711 milioane lei, dar profitul a scăzut cu 64%
 • Acum 24 hours Justitie
  CUM SĂ-ȚI PASEZI RESPONSABILITATEA, ROMÂNEȘTE: CA Cluj dă vina pe parchet pentru că violatorul din Cășeiu a fost eliberat: ”Judecătorul, sesizat cu 54 de minute înainte să expire reținerea”
 • Acum 1 day General
  Bărbatul care a violat o minoră în Cășeiu și nu a mai fost arestat că judecătorul a întârziat la serviciu, a fost prins de polițiști
 • Acum 1 day Din oras
  Până să se unească Cluj-Napoca cu Floreștiul, grație Supercom, s-a unit cu Pata Rât
 • Acum 1 day Politica
  Petre Daea: “Vaca trece prin mari greutăți. A devenit dușmanul planetei, e responsabilă că avem atâta poluare. România are 2 milioane de vaci și 9 milioane de mașini, și unele au două țevi”
 • Acum 1 day In vizor
  Începând de anul acesta, Educaţia din România va fi analizată în raportările pe baze de date ale OCDE “Education at a Glance”
 • Acum 1 day In vizor
  După 9 ani de Cluj, doi tineri s-au mutat în Bucovina: “Clujul a devenit un oraș care nu mai e prietenos cu oamenii care stau acolo”
 • Acum 1 day Rautacisme
  În sfârşit a aflat şi Emil Boc că guvernul i-o desconsideră pe “Antonia” şi face “cloud-ul IT regional” la Beclean
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE