In vizor

Se întorc proiectele imobiliare pe masa Consiliului Local Florești. Un dezvoltator promite că va construi o grădiniță dacă i se aprobă proiectul cu șapte blocuri

Dezvoltatorii imobiliari din Florești încearcă din nou să obțină votul Consiliului Local Florești pentru proiectele lor. De la preluarea mandatului de către actualii consilieri locali nu a fost aprobat niciun proiect imobiliar nou. Unul dintre dezvoltatorii care vrea să construiască șapte blocuri chiar promite că va ridica și o grădiniță dacă proiectul lui va fi votat de către Consiliul Local. 

Astfel, sunt 6 proiecte de PUZ-uri pe ordinea de zi a Ședinței Consiliului Local Florești din 20 mai:

1. Elaborare PUD pentru construire două imobile de locuințe colective cu regim de înălțime P+2E+M, sat Florești, strada Florilor fn. 

2. Elaborare PUZ pentru construire sala de sport cu tribună 180 de locuri și construire bazin didactic școlar, sat Florești, strada Carpați nr. 10.

3. Elaborare PUZ pentru construire grădiniță D+P+E și un ansamblu de 7 locuințe colective dintre care 5 imobile S+P+3E+Er, un imobil S+P+3E și un imobil S+P+3E cu parter comercial, sat Florești, str. Abator f.n

4. Elaborare PUZ pentru construire ansamblu de locuințe colective cu regim de înălțime (S)+D+P+3E+Er, Florești, stra Tineretului F.N.

5. Elaborare PUD pentru construire imobil de locuințe colective cu regim de înălțime P+E+Er, sat Florești, str. Tineretului F.N.

6. Elaborare PUZ pentru construire un imobil de locuințe colective cu regim de înălțime D+P+5E cu funcțiuni mixte la parter și un imobil de locuințe colective cu regim de înălțime D+P+3E+Er.

Ședinta comisiei nr.4 (Urbanism) va avea loc în data de 19 mai de la ora 15,00 în sala de Consiliu Local. Sedința comisiei de urbanism este publică și poate să participe orcine dorește.

Pentru a putea lua cuvântul cei interesați pot să trimită un email pe adresa Primăriei Florești în care să specifice la ce punct doresc să ia cuvântul.

De asemenea, doritprii pot să se înscrie să ia cuvântul și în ședința de Consiliu Local din data de 20 mai. Aceasta are loc online de la ora 11,00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *