Din oras

Se distribuie locurile in parkingul Fabricii, dupa trei ani de santier

Scris de 197

Licitatia care a impiedicat darea in folosinta a parkingului de pe strada Fabricii a fost adjudecata. Societatea Histria International este cea care va furniza municipalitatii echipamentul de control pentru parcari, respectiv bariera, pentru 80.000 de lei.

In ciuda faptului ca parkingul a fost finalizat in urma cu cateva luni, acesta nu s-a putut da in folosinta pentru ca lipseau instalatiile care faciliteaza accesul si monitorizarea masinilor.

“Saptamana aceasta se distribuie locurile de parcare si dupa aceea se va deschide parkingul”, au precizat reprezentantii Primariei.

Societatea bucuresteana Histria International este unul dintre cei mai cunoscuti furnizori de sisteme de inchideri interioare si exterioare pentru constructii. A mai avut contracte cu Spitalul de Recuperare, Universitatea Babes-Bolyai si Consiliul Judetean Cluj in anii trecuti.

Aproape trei ani a durat construirea parkingului de pe strada Fabricii; lucrarile au inceput in vara anului 2010 si trebuiau incheiate un an mai tarziu. Costul lucrarilor s-a ridicat la peste 7 milioane de lei pentru 300 de locuri de parcare. Intre timp, societatea Concefa din Sibiu, executantul lucrarilor, a intrat in insolventa, astfel ca nu a putut fi penalizata pentru intarzieri.

Foto: citynews.roULTIMA ORĂ

 • Acum 8 hours In vizor
  Însuși El, Excelența Sa, Emil Boc, în Marea Înțelepciunea Sa s-a gândit că e frumos să se apuce de modernizări și să pună la pământ statuia lui Iuliu Maniu, fix cu câteva zile înainte de comemorarea a 70 de ani de la moartea sa în închisoarea de la Sighet
 • Acum 9 hours PORTRET
  DACĂ ȘI NEA’ CEAȘCĂ TĂIA ACCESUL GRATUIT LA ÎNVĂȚĂMÂNT (care e înscris și acum în Constituție), mai ajungea Dîncu din Runcu Salvei să se joace de-a politicianul? Vicepreședintele PSD susține privatizarea învățământului preuniversitar
 • Acum 9 hours Din oras
  Cu lucrările nerecepționate, dar trecut ca reușită a măreței administrații ”Bociene”, Parcul Tineretului – Pădurea Clujenilor, intră în renovare
 • Acum 15 hours Din oras
  Viral pe Tik Tok: O cămilă paște-n Cluj
 • Acum 15 hours Din oras
  URMEAZĂ STAȚIA OSĂ METROUL, PRELUNGIREA LICITAȚIEI cu încă o lună
 • Acum 16 hours In vizor
  NOROI ARENA. Jucătorii Rapidului: ”Un teren jalnic. Aveam noroi până la genunchi”. ”U” Cluj, o remiză jalnică
 • Acum 17 hours FOTOGRAFILA
  ”Strâmtoratul” buget al Clujului își permite aruncarea banilor pe apa Someșului navigabil
 • Acum 1 day Editorial
  Prostoii visează la anticipate. Din 1991 aud cuvântul acesta, dar n-am participat decât la ”anticipăpate”. Care ar fi șansele?
 • Acum 1 day Din oras
  BRAVO, EMIL BOC, PARTIDUL COMUNIST ROMÂN ÎȚI MULȚUMEȘTE: Statuia lui Maniu, dată jos cu excavatorul. Finanţatorul statuii, academicianul Emil Borzo: ”Sunt şocat”
 • Acum 1 day Straineze
  SLUGA MOSKOVEI, Viktor Orban, preia retorica Rusiei: ”Dacă trimiți arme Ucrainei, (…) indiferent ce spui, ești în război”
 • Acum 2 days General
  10 ani cu Ziar de Cluj
 • Acum 2 days Politica
  Ciolacu anunță politica fiscală a PSD: Companiile mari să plătească la fel ca și micile companii un impozit de cel puțin 1% din cifra de afaceri. Impozitul pe dividende e prea mic față de Germania
 • Acum 2 days Din oras
  “Încă o mizerie marca prof. Ștefan Florian” – un neurochirurg din generatia noua il face praf pe “vedeta” Spitalului Transilvania, detinuta de Abu Arif Khaled. Florian, ratatul moral al medicinei clujene
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE